Follow us

Ευγενία Σαμαρά | Ο τρόπος που φόρεσε το λευκό παντελόνι της είναι ιδανικός για day to night looks

Το casual chic look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά | Ο τρόπος που φόρεσε το λευκό παντελόνι της είναι ιδανικός για day to night looks NDP Photo Agency

Το λευκό χρώμα είναι απόλυτα ταυτισμένο με την άνοιξη όπως και με το καλοκαίρι λόγω της φωτεινότητας και της ευελιξίας πιθανών συνδυασμών που μας προσφέρει. Το λευκό χρώμα, που παρά τον διαχρονικό του χαρακτήρα φέτος συμπεριλαμβάνεται στις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, πρωταγωνιστεί στην γκαρνταρόμπα μας σε πολλά κομμάτια όπως φόρεματα, blazer, φούστες όπως και παντελόνια.

Το λευκό παντελόνι είναι μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε για να δημιουργήσουμε ένα timeless outfit είτε επιλέγοντας να ακολουθήσουμε την minimal 90s τάση, συνδυάζοντας το δηλαδή με κομμάτια σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις, είτε μπορούμε να επιλέξουμε ένα pop of color για ένα πιο bold αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Με τις πολλές δυνατότητες που μας προσφέρει ένα λευκό παντελόνι όσον αφορά το styling, εξίσου πολλές είναι και οι περιστάσεις στις οποίες μπορούμε να το φορέσουμε και να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο. Έμπνευση για ένα day to night look μας έδωσε η Ευγενία Σαμαρά σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Πιο συγκεκριμένα η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να φορέσει μία λευκή wide leg παντελόνα και να την συνδυάσει με ριγέ πουκάμισο σε λευκή απόχρωση με κόκκινες ρίγες. Το look της ολοκλήρωσε με γκρι oversized blazer και μαύρα All Star.

Δες την εμφάνιση της

Ευγενία Σαμαρά

Επέλεξε να συνδυάσεις τη λευκή παντελόνα ή το λευκό denim παντελόνι σου με ένα πουκάμισο με print ή έντονο χρώμα και συνδύασε το με ένα ζευγάρι κομψά sneakers για ένα πρωινό look. Ένα oversized blazer θα ολοκληρώσει το casual chic σύνολο σου καθιστώντας το ιδανικό και για μία βραδινή περίσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ