Follow us

Γιορτή της Μητέρας | Κάνε δώρο στη μητέρα σου τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα της

Τα κομμάτια που δεν θα σταματήσει να φοράει

Γιορτή της Μητέρας | Κάνε δώρο στη μητέρα σου τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα της Splash News / Ideal Images

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μόλις σε λίγες ημέρες καθώς την Κυριακή 14 Μαϊου θα γιορτάζει ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας. Αναμφίβολα αυτό που χρειαζόμαστε εμείς αλλά και η κάθε μητέρα είναι να της δείχνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας όχι μόνο την ιδιαίτερη αυτή ημέρα αλλά κάθε μέρα με μικρές πράξεις και λόγια αγάπης και τρυφερότητας. Σίγουρα η Γιορτή της Μητέρας είναι μία πολύ καλή αφορμή για να την κάνουμε να αισθανθεί όσο ξεχωριστή της αξίζει προσφέροντας της ένα δώρο που θα την κάνει να χαμογελάσει όπως και θα την ανανεώσει.

Γνωρίζοντας πόσο χρονοβόρο μπορεί να είναι το να επισκεφθεί μία γυναίκα τα μαγαζιά αναζητώντας τα κομμάτια που ταιριάζουν στο προσωπικό της στιλ, όπως και πόσος περιορισμένος μπορεί να είναι ο χρόνος της μαμάς μας στην καθημερινότητα της, μία καλή ιδέα για να της προσφέρουμε για δώρο στην Γιορτή της μητέρας είναι κάποιο κομμάτι που θα ανανεώσει τη διάθεση, το στιλ αλλά και την γκαρνταρόμπα της.

Οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε ποια είναι τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική της μητέρας μας, έτσι με την καλή διάθεση που όλοι αποκτούμε ψωνίζοντας δώρο για κάποιον που αγαπάμε, θα καταφέρουμε να βρούμε ακριβώς αυτό που της ταιριάζει και θα την ενθουσιάσει.

Οι διαφορετικές επιλογές που διατίθενται στα καταστήματα μας διευκολύνουν προσφέροντας μας ποικιλία σε φορέματα, πουκάμισα, παντελόνες, τουνίκ, παπούτσια, τσάντες κ.α. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά και updated κομμάτια που μπορείς να προσφέρεις στη μαμά σου για να της υπενθυμίσεις πόσο σημαντική είναι για εσένα όπως και για να ανανεωθεί όπως της αξίζει.

Φόρεμα μακρύ μονόχρωμο Paprica, ALE

Σακάκι κοστουμιού 100% λινό, Mango

Κοντομάνικη μπλούζα oversized, Bershka

Πουκάμισο με puffy μανίκια, Pink Woman

Ζιπ κιλότ, H&M

Τσάντα shopper urban, Pull&Bear

Τουνίκ Zoe Black, Helmi

Αμπιγιέ παντελόνι με πιέτες, Stradivarius

Μακριά ολόσωμη φόρμα από λινό με ζώνη, Zara

Ζακέτα πλεκτή ριμπ Royal, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ