Follow us

Minimal chic | Τα κομψά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα denim παντελόνι αυτή την εποχή

Το αγαπημένο staple είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις minimal σύνολα με επιτυχία

Minimal chic | Τα κομψά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα denim παντελόνι αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα έντονα χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση να είναι ένα από τα επικρατέστερα trends της φετινής σεζόν, στον αντίποδα όμως των κυρίαρχων τάσεων βρίσκουμε την επιστροφή των 90s minimal, δύο "άκρα” λοιπόν που αφήνουν όλες τις γυναίκες ευχαριστημένες! Εάν είσαι λάτρης του μινιμαλισμού τότε σίγουρα θα σου είναι βιωματικό το πόσες φορές ένα απλό και "καθαρό” ντύσιμο με bottom ένα denim παντελόνι, ήταν αυτό που σε εξυπηρέτησε ανεξαρτήτου περίστασης.

Πολλές φορές μπορεί ακόμα και για τα πιο απλά σύνολα να χρειαζόμαστε λίγη έμπνευση για να θυμηθούμε τις επιλογές που έχουμε αξιοποιώντας τα πιο basic staples της γκαρνταρόμπας μας δημιουργώντας έτσι quiet luxury looks.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα minimal looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα denim παντελόνι αυτή την εποχή και να αναβαθμίσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις:

Δημιούργησε ένα total denim look με τζιν παντελόνι και denim jacket και συμπλήρωσε το outfit σου με μία cross body bag. Επίλεξε κομμάτια σε loose γραμμή για ένα casual chic αποτέλεσμα.


Φόρεσε ένα straight ή καμπάνα denim παντελόνι και ταίριαξε το με ένα σταυρωτό blazer. Το blazer επίλεξε να είναι σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις για να πετύχεις ένα minimal αποτέλεσμα.


Τις μέρες που η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη επέλεξε το απόλυτο 90s look φορώντας ένα denim παντελόνι με λευκό tank top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα τσαντάκι ώμου και ένα ζευγάρι κομψά sneakers, flat mules ή loafers.


Ένα από τα πιο απλά και φινετσάτα σύνολα είναι αναμφίβολα το διαχρονικό denim παντελόνι με λευκό πουκάμισο.


Για ένα επίκαιρο outfit συνδύασε το denim παντελόνι σου με ένα λευκό top και oversized blazer. Για ένα twist στο look σου φόρεσε ένα jockey hat.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ