Η Ελένη Βουλγαράκη με το look που θα σε πείσει να φορέσεις έναν denim κορσέ

Το look που θέλουμε να αντιγράψουμε

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία από τις τάσεις που βλέπουμε να έχουν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος είναι αναμφίβολα η τάση των denim. Σίγουρα τα denim παντελόνια όπως και τα denim σορτσάκια είναι αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεων μας όλο τον χρόνο, φέτος όμως βλέπουμε το denim on denim trend να έχει έρθει για να μείνει.

Όπως τα denim παντελόνια και τα σορτσάκια μας δίνουν πολλές επιλογές για να τα προσαρμόσουμε στο στιλ και την αισθητική μας, έτσι και η τάση των τζιν μας δίνει επιλογές για περισσότερους συνδυασμούς. Στην αγορά διατίθενται denim επιλογές σε αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια όπως και σε όλα τα wearable κομμάτια όπως φούστες σε όλα τα μήκη, jackets, φορέματα και jumpsuits όπως και γιλέκα και κορσέδες.

Και ενώ μπορεί τα denim bottom κομμάτια να είναι εύκολο να συνδυαστούν με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, εάν ψάχνεις έναν stylish τρόπο για να εντάξεις ένα denim on denim outfit στις εμφανίσεις σου τότε το look της Ελένης Βουλγαράκη με έναν denim κορσέ σίγουρα θα σε εμπνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Βουλγαράκη σε βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει έναν denim κορσέ με λευκό παντελόνι ενώ το look της ολοκλήρωσε με denim jacket.

Ο φρέσκος και stylish τρόπος που επέλεξε να φορέσει η δημοσιογράφος τον τζιν κορσέ της είναι ιδανικός για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή βραδινή εμφάνιση. Για μία ανοιξιάτικη εμφάνιση προτίμησε λευκό παντελόνι ενώ για μια πιο καλοκαιρινή διάλεξε ένα λευκό σορτσάκι και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή εσπαντρίγιες. Εάν επιθυμείς το outfit σου να έχει έναν περισσότερο casual τόνο φόρεσε ένα ζευγάρι flat mules ή loafers ή ένα ζευγάρι flat πέδιλα.

Τζιν top κορσέ με κουμπιά, Pull&Bear

Ντένιμ κοντό τοπ κορσέ με ξεβαμμένο εφέ, Bershka

Top denim TRF σε στιλ κορσέ, Zara