Follow us

Στην πόλη και το νησί | Το λευκό κοστούμι της Έβελυν Καζαντζόγλου από τα Marks & Spencer αξίζει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου θα σε βάλει αμέσως σε vacation mood.

evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Εάν προσπαθούσαμε να αποφασίσουμε ποιο είναι το χρώμα που μας θυμίζει αμέσως καλοκαίρι και διακοπές σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, το λευκό σε συνδυασμό με το μπλε θα ήταν η πρώτη μας σκέψη. Πιο συγκεκριμένα, το λευκό είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και ένα από τα χρώματα που αποπνέουν φρεσκάδα και φινέτσα και τα ρούχα σε αυτό το χρώμα ανήκουν στα staples του καλοκαιριού στιλ. Μία πρόσφατη ανάρτηση της Έβελυν Καζαντζόγλου το αποδεικνύει.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και influencer δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει δίπλα στη θάλασσα. Το look που έχει επιλέξει είναι ένα ολόλευκο κοστούμι από λινό ύφασμα, λευκό τοπ και λευκές γόβες. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι επίσης λευκά γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια. Το total white σύνολό της φέρει την υπογραφή των Marks & Spencer και δίχως αμφιβολία είναι μία προσθήκη που αξίζει να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε Επίσης

Ένα λευκό κοστούμι συναγωνίζεται επάξια σε κομψότητα το μαύρο, ενώ είναι ιδανικό για διάφορες περιστάσεις του καλοκαιριού. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο και τις βραδινές βόλτες στην πόλη ή ακόμα και στο νησί, τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Φυσικά, εάν δεν θέλεις να δημιουργήσεις ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο, μπορείς να προσθέσεις χρωματιστές πινελιές με tops, πουκάμισα και αξεσουάρ.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Get the Look

Μπλέιζερ σμόκιν με μονή σειρά κουμπιών από σύμμεικτο λινό Marks & Spencer

Φανελάκι με υψηλή περιεκτικότητα σε λινό Marks & Spencer

Μπλέιζερ σμόκιν με μονή σειρά κουμπιών από σύμμεικτο λινό Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ