Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το stylish πουκάμισο που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι

Το επίκαιρο και girly πουκάμισο που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα πουκάμισα είναι αναμφίβολα στο top 3 των staples που κυριαρχούν σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα τόσο λόγω της απλής και διαχρονικής τους γραμμής όσο και λόγω της πρακτικότητας που χαρίζουν στις εμφανίσεις μας.

Στις φετινές τάσεις βλέπουμε να έχουν επανέλθει δυναμικά τα κομμάτια που αναδεικνύουν την 90s minimal αισθητική όπου ανάμεσα τους συγκαταλέγονται και πολλά staples του lady boss look, όπως κοστούμια, γιλέκα αλλά και πουκάμισα σε όλες τις πιθανές γραμμές, με διαφορά σχέδια, σε ποικίλα χρώματα αλλά και μήκη.

Διαβάστε Επίσης

Οι επιλογές σε πουκάμισα και πουκαμίσες που διατίθενται στα αγαπημένα μας fashion brands είναι πολλές και ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε και τα crop top πουκάμισα, ένα πολύ stylish όπως και girly κομμάτι που μπορεί να ταιριάξει με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα. Μπορείς να το φορέσεις με την denim φούστα σου, με wide leg παντελόνα, με cargo pants ή cargo φούστα όπως και με μια mini φούστα όπως το συνδύασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό crop top πουκάμισο το οποίο συνδύασε με mini φούστα σε κρεμ απόχρωση δημιουργώντας ένα girly και επίκαιρο outfit.

Δες την εμφάνιση της

Cropped λινό πουκάμισο, H&M

Μακρυμάνικο κρουαζέ λινό πουκάμισο, Bershka

Πουκάμισο crop top από ποπλίνα, Zara