Follow us

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από την Η&Μ που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινό party

Τα πέδιλα που δεν θα αποχωριστείς σε όλες τις party περιστάσεις του καλοκαιριού

street style Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι, η εποχή όπου τα σύνολα μας αλλάζουν εντελώς χαρακτήρα και ύφος είναι μια ανάσα μακριά και ήδη εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα staples που λείπουν από τη συλλογή μας και είναι απαραίτητα για να διανύσουμε στιλιστικά εύκολα τη σεζόν. Πέρα από τα απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας, κομμάτια που πιστεύουμε ότι θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας είναι επίσης σημαντικές προσθήκες στη συλλογή μας γι’ αυτό και φροντίζουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κομμάτια που αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά.

Μία από τις πιο stylish αγορές που μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο το outfit σου είναι αναμφίβολα ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια, πόσο μάλλον εάν μιλάμε για ένα bold ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Στην H&M βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα στην hot trend απόχρωση της σεζόν, έντονο φούξια.

Τα ψηλοτάκουνα suede πέδιλα σε φούξια απόχρωση από την H&M είναι ιδανικά για να τα συνδυάσεις τόσο με μονοχρωματικά σύνολα σε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό ή μαύρο όσο και με φλοράλ μοτίβα που έχουν κάποιο φούξια στοιχείο στο pattern τους για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Επίσης το χοντρό τους τακούνι θα σε κρατήσει άνετη κολακεύοντας ταυτόχρονα τη σιλουέτα σου.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από την Η&Μ που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινό party

Σουέντ πέδιλα με τακούνι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ