Follow us

Θέλεις να φορέσεις το μαγιό σου ακόμα και στην πόλη; Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει τον πιο έξυπνο τρόπο

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει τον safe τρόπο για να ξεκινήσεις να φοράς το μαγιό σου στην πόλη.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Η θερμοκρασία που ολοένα και αυξάνεται, το ημερολόγιο που δείχνει πως το καλοκαίρι είναι κοντά, αλλά και οι νέες beachwear συλλογές μάς έχουν κάνει να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο, και θα κάνουμε την πρώτη βουτιά στη θάλασσα. Εκτός από τη χαλάρωση στην παραλία, ο λόγος που ανυπομονούμε για αυτή τη στιγμή είναι για το beach look που θα δημιουργήσουμε με πρωταγωνιστή φυσικά το μαγιό. Ωστόσο, με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μάς έδειξε έναν τρόπο για να μειωθεί η ανυπομονησία και να φορέσουμε το μαγιό μας ακόμα και στην πόλη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημιούργησε ένα casual chic σύνολο, συνδυάζοντας ένα πουκάμισο με κοντά μανίκια και μία ψηλόμεση παντελόνα σε λευκή απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια δερμάτινη ζώνη και χρυσά κοσμήματα που πρόσθεσαν λάμψη στο αποτέλεσμα. Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε την εν λόγω εμφάνιση είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το ανοιχτό πουκάμισό της, αντί για κάποιο bralette, προτίμησε να φορέσει ένα μπικίνι τοπ, αποδεικνύοντας έτσι πως το μαγιό μπορεί να φορεθεί ακόμα και στην πόλη.

Εναλλακτικά, μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό σου με τζιν παντελόνι ή ψηλόμεση παντελόνα, να φορέσεις το μπικίνι τοπ σου ως crop top σε συνδυασμό με ένα λευκό παντελόνι και σακάκι ή να συνδυάσεις ένα ολόσωμο με φούστα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ