Follow us

Βάσια Κωσταρά | Ο κομψός και αέρινος τρόπος που φόρεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο

Το look που σίγουρα θα αντιγράψουμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά | Ο κομψός και αέρινος τρόπος που φόρεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο Instagram@vassia_kostara

Τα πουκάμισα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τόσο λόγω των συνδυασμών που μπορούμε να κάνουμε με ένα πουκάμισο και με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όσο και για το ότι μπορούμε να το βρούμε σε διάφορες γραμμές, σχέδια, χρώματα όπως και μήκη δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να το εντάξουμε με μεγαλύτερη ευκολία στο στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς λόγω αυτής της στιλιστικής του ευελιξίας όπως και λόγω της μεγάλης γκάμας διαφορετικών πουκαμίσων που μπορούμε να βρούμε στα αγαπημένα μας fashion brands, τα πουκάμισα μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε κάθε περίσταση όπως και να εξυπηρετήσουν την κάθε γυναίκα όποιο και αν είναι το στιλ της. Είτε είσαι λάτρης του minimal στιλ είτε προτιμάς ένα πιο fancy και bold look υπάρχει το κατάλληλο πουκάμισο ή πουκαμίσα για εσένα.

Εάν θέλεις να εντάξεις ένα εμπριμέ πουκάμισο στις εμφανίσεις σου φέτος το καλοκαίρι αλλά δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, τότε το look της Βάσιας Κωσταρά είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι. Πιο συγκεκριμένα η σχεδιάστρια φόρεσε ένα εμπριμέ πουκάμισο με διαφορετικές πράσινες και lime αποχρώσεις σε loose γραμμή, από το δεύτερο drop της συλλογή της Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023, το οποίο συνδύασε με λευκή παντελόνα και λευκό bralette.

Δες την εμφάνιση της

Για να φορέσεις και εσύ με καλοκαιρινό και αέρινο τρόπο ένα εμπριμέ πουκάμισο, φόρεσε από μέσα ένα bralette και συνδύασε το με μία λευκή παντελόνα ή λευκό denim παντελόνι για ένα περισσότερο casual look. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ψηλοτάκουνα ή flat πέδιλα σε ουδέτερες ή μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Πουκάμισο εμπριμέ patchwork, Zara

Γκοφρέ πουκάμισο από σιφόν, H&M

Γκοφρέ πουκάμισο από σιφόν, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ