Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό μαγιό για γυναίκες με μεγάλο στήθος

Plus: Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει το ιδανικό tip για να δημιουργήσεις περισσότερα beach looks με ελάχιστα μαγιό.

chrismpo Instagram @chrismpo

Κάθε χρόνο, όταν ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, η αγορά κάποιων νέων μαγιό γίνεται η προτεραιότητα των γυναικών και όχι άδικα. Αμέσως, θέλουμε να ενημερωθούμε για τις τάσεις της μόδας, τα σχέδια και τις αποχρώσεις που προτείνουν οι οίκοι μόδας. Συχνά όμως, ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Όσον αφορά στα μαγιό, δεν υπάρχει σημαντικότερη τάση από εκείνη που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σιλουέτας μας. Εντυπωσιακές και αγαπημένες οι τάσεις, ωστόσο χρειάζεται να επιλέξεις ένα μαγιό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στην παραλία. Ακριβώς αυτό έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Η επιχειρηματίας και influencer κύρηξε την έναρξη του καλοκαιριού περνώντας αυτή την περίοδο στην Αντίπαρο με την οικογένεια και τους φίλους της. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα μας έδειξε και ποια είναι τα αγαπημένα της μαγιό. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα σειρά της Calzedonia, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει κάθε γυναίκα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, για παράδειγμα, επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι, το οποίο είναι ιδανικό για γυναίκες με μεγάλο στήθος. Τι σημαίνει αυτό; Πως προσφέρει την απαραίτητη στήριξη στο στήθος, ώστε η εκάστοτε γυναίκα να μην νιώθει άβολα ή εκτεθημένη όσο προσπαθεί να χαλαρώσει στην παραλία. Η influencer πρόσθεσε στη συλλογή της το εν λόγω μαγιό σε διάφορες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό, το πράσινο, προτίνοντας μας στη συνέχεια ένα ακόμα έξυπνο tip.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της, το εν λόγω μαγιό από την Calzedonia κυκλοφορεί σε 7 διαφορετικά χρώματα και μπορείς να κανείς μέχρι και 27 διαφορετικούς συνδυασμούς. Τι εννοεί με αυτό; Μπορείς να φορέσεις το μπικίνι σου είτε ως σετ είτε να δημιουργήσεις διαφορετικά combos. Για παράδειγμα, να φορέσεις λευκό top με μαύρο bottom, πράσινο top με λευκό bottom κ.οκ. Κάπως έτσι, θα έχεις περισσότερα μαγιό, τα οποία φυσικά δεν θα βαρεθείς να φοράς όλο το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό εάν έχεις μεγάλο στήθος

-1 Εξίσου σημαντικό είναι να δώσεις μεγάλη σημασία στα χρώματα και τα μοτίβα του μαγιό σου. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις μαγιό σε όποιο χρώμα σου αρέσει, έντονο ή όχι, αλλά και σε έντονα μοτίβα χωρίς να φοβηθείς τα εμπριμέ. Αυτό που είναι καλό να αποφύγεις είναι τα βολάν, αφού θα προσθέσουν περισσότερο όγκο στο στήθος, δημιουργώντας ένα μη αρμονικό αποτέλεσμα.

-2 Το μαγιό που θα επιλέξεις επίσης θα πρέπει να σου προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη στην περιοχή του στήθους. Προτίμησε ένα σχέδιο που έχει μπανέλα, αλλά και έξτρα ύφασμα στο σουτιέν ώστε να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή και να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα.

-3 Σε περίπτωση που είσαι fan των μπικίνι, ίσως να αντιμετωπίσεις μία έξτρα πρόκληση. Να χρειάζεσαι δηλαδή διαφορετικό νούμερο σε σουτιέν και bottom. Ευτυχώς πλέον πολλά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσεις ξεχωριστά τα δύο μέρη του μαγιό. Διαφορετικά, μπορείς να ψωνίσεις ξεχωριστά σουτιέν και σλιπ και να τα συνδυάσεις στη συνέχεια. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις πολλά combos και να έχεις περισσότερα μαγιό.

Editor's Picks

Μπαλκονέ Σουτιέν Μπικίνι με Μοτίβο Ζέβρας Nairobi Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι με Μοτίβο Ζέβρας Nairobi Calzedonia

Μπαλκονέ σουτιέν μπικίνι Indonesia Eco Calzedonia

Δετό σλιπ μπικίνι Indonesia Eco Calzedonia

Μπαλκονέ Σουτιέν Μπικίνι με Τριαντάφυλλα και Animal Print Nizza Calzedonia

Δετό Σλιπ Μπικίνι Διπλής Όψης Nizza Calzedonia

Ενισχυμένο Push Up Σουτιέν Μπικίνι Indonesia Calzedonia

Μπραζίλιαν Σλιπ Μπικίνι High Waist σε Γραμμή V Indonesia Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ