Follow us

Vilebrequin | Το απόλυτο brand διακοπών για όλη την οικογένεια φέρνει το καλοκαίρι στη Κηφισιά με μία νέα boutique

Ανακαλύψτε τις exclusive συλλογές SS’23 του απόλυτου καλοκαιρινού brand στη Vilebrequin Boutique.

MissBloom TEAM
Vilebrequin Courtesy of Vilebrequin

Ο οίκος Vilebrequin, φέρνει το καλοκαίρι στη Κηφισιά και εγκαινιάζει τη νέα boutique επί της οδού Κυριαζή 30 & Αλωνίων 1.

Vilebrequin | Το απόλυτο brand διακοπών για όλη την οικογένεια φέρνει το καλοκαίρι στη Κηφισιά με μία νέα boutique

H Vilebrequin, το απόλυτο brand διακοπών για όλη την οικογένεια, παίρνει έμπνευση από τις ηλιόλουστες στιγμές στη θάλασσα και φέρνει το καλοκαίρι μέσα από υπέροχες συλλογές μαγιό που δημιουργούνται με την υψηλότερη ποιότητα, τις τελευταίες καινοτομίες στα υφάσματα και αλλά και την καλύτερη εφαρμογή. Σχεδόν πλήρως βιώσιμη, η συλλογή SS’23 αποτελείται από 88% ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά από όλη τη Μεσόγειο.

Courtesy of Vilebrequin
Courtesy of Vilebrequin

Οι συνεργασίες με brands και οίκους του εξωτερικού, κυριαρχούν και φέτος. Επισκεφθείτε τη boutique στη Κηφισιά και ανακαλύψτε τις συλλογές Vilebrequin x JRP, από τους artists Kenny Scharf και Deux Femmes Noires, και Vilebrequin x Highsnobiety. Αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα της Ελλάδος, μεταξύ άλλων και στη Κηφισιά θα βρείτε τη limited συλλογή εμπνευσμένη από το Ελληνικό καλοκαίρι.

Courtesy of Vilebrequin

Ανακαλύψτε τις exclusive συλλογές SS’23 του απόλυτου καλοκαιρινού brand στη Vilebrequin Boutique: Κυριαζή 30 & Αλωνίων 1, Κηφισιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ