Follow us

Mario Bitzani | Πώς θα επιλέξεις το νυφικό που έχεις ονειρευτεί

Από το 1929 έως σήμερα, η ομάδα του Mario Bitzani δημιουργεί νυφικά για την κάθε γυναίκα.

MissBloom TEAM
Courtesy of Mario Bitzani Courtesy of Mario Bitzani

Είτε εσύ και ο σύντροφός σου έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε σε μία εκκλησία δίπλα στη θάλασσα είτε σε κάποια που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης είτε σε δημαρχείο, ένα είναι το σίγουρο: ως νύφη, αξίζεις να φορέσεις το νυφικό που θα αναδείξει το στιλ σου, θα σε κάνει να νιώσεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και φυσικά θα ταιριάζει με το στιλ του γάμου που έχετε επιλέξει να πραγματοποιήσετε. Ποια είναι, λοιπόν, η σημαντικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν επιλέξεις το νυφικό σου; Να εμπιστευτείς έναν οίκο νυφικών με μεγάλη εμπειρία. Ακριβώς όπως αυτός του Mario Bitzani που λειτουργεί από το 1929, κάνοντας κάθε νύφη να αισθάνεται μοναδική.

Mario Bitzani | Πώς θα επιλέξεις το νυφικό που έχεις ονειρευτεί
Courtesy of Mario Bitzan

Ο οίκος νυφικών Mario Bitzani φημίζεται για την εξαιρετική ικανότητα που έχει να βοηθά την κάθε μέλλουσα νύφη να βρει το καταλληλότερο νυφικό, κάνοντας όλη τη διαδικασία εξαιρετικά διασκεδαστική. Με παρουσία στο χώρο από το 1929, η οικογενειακή επιχείρηση δεσμεύεται σχεδόν έναν αιώνα να σου προσφέρει το καλύτερο νυφικό και το μεγαλύτερο χαμόγελο. Κοινό χαρακτηριστικό των νυφικών του είναι η φινέτσα που αυτά αποπνέουν- η οποία προέρχεται από τα ταξίδια των ιδιοκτητών Μάριου και Νάνας Μπιτζάνη στην Ιταλία.

Courtesy of Mario Bitzan

Βασική προτεραιότητα του οίκου νυφικών είναι η άριστη και σπάνια ποιότητα υφασμάτων και η μεγάλη ποικιλία υλικών: γαλλικές δαντέλες Chantilly, πλεκτές δαντέλες, μετάξια, τούλια, μεταξωτοί ταφτάδες, oργάνζες, χειροποιητα κεντηματα με ημιπολύτιμους λίθους κ.α. Φυσικά, όλα μπορείς να τα ανακαλύψεις, κάνοντας μας επίσκεψη στο ατελιέ. Γιατί; Εκεί θα σε περιμένει η σχεδιάστρια Νάνα Μπιτζάνη, η οποία θα ακούσει το πως έχεις οραματιστεί τον γάμο και το νυφικό σου, ώστε να σε βοηθήσεινα κάνεις την επιλογή του τέλειου νυφικού. Σε περίπτωση που είσαι μπερδεμένη και δεν γνωρίζεις ακόμα ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο, η σχεδιάστρια θα σε κατευθύνει και θα σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Μάλιστα, τα νυφικά δύνανται να ραφτούν εξ’ αρχής sur mesure και έτσι να αγκαλιάσουν και αναδείζουν ιδανικά τη δική σου σιλουέτα.

Courtesy of Mario Bitzan

Έτσι, είτε αγαπάς την boho αισθητική είτε το princess style, είτε προτιμάς κάτι πιο σύγχρονο είτε κάτι πιο διαχρονικό with a twist, είναι σίγουρο πως πρόκειται να βρεις μεγάλη ποικιλία από νυφικά φορέματα, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Εξίσου ενδιαφέρον έχει πως ο οίκος νυφικών Mario Bitzani προσφέρει πολλές επιλογές και σε δημιουργίες για το γαμήλιο πάρτι, σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις δύο διαφορετικές εμφανίσεις.

Πληροφορίες

Mario Bitzani

Σκουφά 35 Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλ. 210-3228411

www.mariobitzani.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ