Follow us

H Ραφαέλα Ψαρρού σου προτείνει τα effortless cool looks του καλοκαιριού με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

Ο εμβληματικός χαρακτήρας της Calvin Klein θα σου εξασφαλίσει τα πιο iconic καλοκαιρινά outfits.

MissBloom TEAM
Calvin Klein Trend Book Summer 2023 Calvin Klein Βασίλης Μαντάς

Ο μινιμαλισμός έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα του 2023. H απλότητα και η ευελιξία που χαρακτηρίζει τα minimal κομμάτια έχουν γίνει το ζητούμενο των εμφανίσεων της εποχής και χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το μπεζ, το γκρι και το καφέ βρίσκονται ξανά ψηλά στη λίστα των επιλογών των fashionistas. Η διαχρονική αυτή τάση γνωρίζει ιδιαίτερη δημοφιλία φέτος, και ειδικά τη καλοκαιρινή σεζόν που διανύουμε, χάρη στην αναβίωση από τους Genzes της Y2K αισθητικής των 90s. Το go-to brand που θα εκπληρώσει την επιθυμία σου για να υιοθετήσεις το στιλ είναι η Calvin Klein.

To fashion brand που χαρακτηρίστηκε ως "master του μινιμαλισμού" στα 80s και τα 90s, κατάφερε να αποδώσει στο casual και sporty στιλ χαρακτηριστικά "formality” και να κάνει τα slip dresses τα πιο chic φορέματα για cocktail και party βραδιές. Ωστόσο, δεν έπαψε ποτέ να εξυπηρετεί με τις συλλογές του σε jeans, εσώρουχα και RTW κομμάτια με αθλητικό χαρακτήρα, τους minimalist enthusiasts. H συλλογή της Calvin Klein για το Καλοκαίρι 2023 περιέχει όλες τις προτάσεις για να παραμείνεις επίκαιρη μ' ένα effortlessly cool αέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

Η Ραφαέλα Ψαρρού γίνεται η έμπνευσή σου με τα Calvin Klein looks της

Η Ραφαέλα Ψαρρού έχει πολλές ιδιότητες: είναι μητέρα του Φιλίππου και της Καλλιόπης, σύζυγος του Γιώργου Καράβα, και επιχειρηματίας με δική της επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς, ενώ διατηρεί και ένα πολύ δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram (@rafaela_psarrou) όπου ως digital creator μοιράζεται τις προτάσεις της για ταξίδια, lifestyle και φυσικά, για το στιλ. Η ίδια έχει δηλώσει ότι της αρέσει να φοράει απλά και κομψά κομμάτια, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της. Από τα looks που επιλέγει διαπιστώνει κανείς ότι το cool casual ντύσιμο αλλά και το μοντέρνο sexy που βασίζεται σε staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι ανάμεσα στις προτιμήσεις της.

Η Ραφαέλα Ψαρρού αναλαμβάνει να σε καθοδηγήσει στις καλοκαιρινές σου αγορές και σου συστήνει τα miminal looks από τη συλλογή της Calvin Klein που θα γίνουν το go-to στιλ σου για όλο το καλοκαίρι.

Look#1: The one with ...the utility dress

H Ραφαέλα Ψαρρού σου προτείνει τα effortless cool looks του καλοκαιριού με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

Το utilitywear είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις που ανέδειξε η φετινή χρονιά και αναφέρεται σε όλα εκείνα τα κομμάτια που χαρακτηρίζονται από μία "πρακτικότητα" καθώς μιμούνται σιλουέτες και γραμμές που συναντάμε σε στολές εργασίας. Το utility dress σε μπεζ απόχρωση από τη συλλογή της Calvin Klein (θα το βρεις εδώ) που φοράει η Ραφαέλα Ψαρρού διαθέτει ανοιχτή πλάτη με λουράκι και αγκράφα στην οποία είναι χαραγμένο το logo. Αποτελεί ιδανική επιλογή για casual chic εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασέ το με πλατφόρμες Calvin Klein από ανακυκλωμένο σατέν (θα τις βρεις εδώ) και εξασφάλισε το πιο άνετο και stylish look του καλοκαιριού.

Look#2: The one with ...the biker shorts

Ραφαέλα Ψαρρού Calvin Klein Trendbook Summer 2023

Τα ποδηλατικά κολάν, ή biker shorts, είχαν πάντα ένα συγκεκριμένο σκοπό: να εξυπηρετήσουν το αθλητικό ντύσιμο του ποδηλάτη. Η μόδα, ωστόσο, φρόντισε να τα αναβαθμίσει σε casual staples. Έτσι, ένα ποδηλατικό κολάν σε ριμπ ύφανση και δροσερή απόχρωση (πράσινο) όπως αυτό από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι της Calvin Klein (θα το βρεις εδώ) γίνεται η επιλογή σου για μία χαλαρή, laid-back εμφάνιση του Σαββατοκύριακού σου. Φόρεσέ το μ' ένα cropped φούτερ με δέσιμο (θα το βρεις εδώ) και πέδιλα από ανακυκλωμένα υλικά (θα τα βρεις εδώ), όπως η Ραφαέλα Ψαρρού, και απογείωσε το look.

Look#3: The one with ...the pencil skirt

Ραφαέλα Ψαρρού Calvin Klein Trendbook Summer 2023

Οι pencil φούστες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας. Για το καλοκαίρι, μπορείς να πετύχεις το πιο μίνιμαλ και άνετο σύνολο συνδυάζοντας μία pencil φούστα από οργανικό βαμβάκι (θα τη βρεις εδώ) μ' ένα μαύρο τοπ με τιράντες, και τα δυο από τη συλλογή της Calvin Klein, όπως έκανε η Ραφαέλα Ψαρρού. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με δετά σανδάλια σε μαύρο χρώμα και baseball καπέλο (θα το βρεις εδώ) που ενισχύουν την sporty και καλοκαιρινή διάθεση του look.

Look#4: The one with ...the bodycon dress

Ραφαέλα Ψαρρού Calvin Klein Trendbook Summer 2023

Τα bodycon φορέματα συνδυάζουν μοναδικά τη θηλυκότητα και την άνεση. Μία casual επιλογή με σέξι λεπτομέρειες, όπως το ασύμμετρο cut out στο φόρεμα της Calvin Klein που επέλεξε να φορέσει η Ραφαέλα Ψαρρού, εμπλουτισμένο με multicolor μοτίβο, σου προσφέρει την πιο fun επιλογή για τις ημέρες του καλοκαιριού που θες να νιώθεις άνετη και stylish χωρίς πολύ κόπο. Συνδύασε το μ' ένα ζευγάρι φλατ εσπαντρίγιες σε μπλε χρώμα και ένα bucket καπέλο σε πορτοκαλί χρώμα. Θα βρεις και τα δυο στη νέα συλλογή Calvin Klein, για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τον bold χαρακτήρα του καλοκαιρινού σου look.

*Τα καλοκαιρινά items της συλλογής είναι διαθέσιμα στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ