Follow us

Τα flat σανδάλια απο την H&M που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στο νησί

Τα σανδάλια που θα φοράς ασταμάτητα στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Τα flat σανδάλια απο την H&M που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στο νησί Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι και μόλις η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει από τα πρώτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που αρχίζουμε να αναζητάμε είναι τα παπούτσια με τα οποία θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας και θα μας κρατούν δροσερές. Απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα αγαπημένα σανδάλια μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάθε καλοκαιρινό look με επιτυχία και στιλ είτε πρόκειται για τος εμφανίσεις μας στην πόλη είτε στο νησί ή την εξοχή ή οπουδήποτε πρόκειται να πάμε διακοπές και επιθυμούμε να έχουμε προσεγμένα αλλά ταυτόχρονα ανέμελα και ξέγνοιαστα looks.

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ μπορεί τα σανδάλια να κυκλοφορούν σε πολλές εκδοχές, αυτές που έχουν ένα twist από τα συνηθισμένα πάντα μας ενθουσιάζουν καθώς μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτή που θα αναβαθμίσει το σύνολο μας σε όποια περίσταση και εάν επιλέξουμε να ολοκληρώσει το σύνολο μας. Για τις καλοκαιρινές μας διακοπές όπως είναι αναμενόμενο επιθυμούμε να διαλέξουμε τα καλύτερα σύνολα μας, αυτά που εκφράζουν περισσότερο την αισθητική μας όπως και εκείνα που θα ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας.

Για να αναβαθμίσεις κάθε καλοκαιρινό look σού βρήκαμε τα ιδανικά σανδάλια στην H&M. Τα ιδιαίτερα δερμάτινα σανδάλια έχουν μεταλλιζέ ασημί χρώμα στα λουριά τους και raffia σόλα για ένα άνετο περπάτημα. Για ένα αρμονικό και stylish look μπορείς να τα συνδυάσεις με ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις εάν το στιλ σου τείνει να είναι minimal, όπως και με έντονα χρώματα και floral και εμπριμέ μοτίβα.

Δερμάτινα πέδιλα, Η&Μ

Δερμάτινα πέδιλα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ