Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει τα κομψά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι

Πώς θα αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με στιλ σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη;

ελενη βουλγαράκη © Βασίλης Μαντάς

Τι σημαίνει καλοκαιρινό στιλ για εσένα; Εμείς αμέσως μόλις σκεφτούμε τα looks που αγαπάμε να φοράμε κάθε καλοκαίρι, το μυαλό μας ταξιδεύει σε φορέματα, twin sets σε εντυπωσιακά μοτίβα, denim σορτς στα πιο χαρούμενα χρώματα, πουκάμισα και λουλουδάτα prints που μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Ευτυχώς για κάθε fashionista, η Pink Woman έχει φροντίσει και η νέα της συλλογή αποτελείται από τα must have ρούχα που καθεμία από εμάς χρειάζεται και θέλει να έχει στη συλλογή της. Η Ελένη Βουλγαράκη, που ξεχωρίζει για το στιλ της, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το missbloom.gr, παρουσιάζοντάς μας τα πιο κομψά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι, τα οποία έχουν την υπογραφή της Pink Woman.

Summer Tip 1

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας ακριβώς όπως τις ξεχωρίσαμε μέσα από τη νέα συλλογή της Pink Woman, η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με twin sets. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα twin set που αποτελείται από crop top και maxi φούστα σε αέρινη γραμμή και σε αποχρώσεις του πράσινου. Τα λευκά κεντήματα που υπάρχουν και στα δύο items κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό. Η Ελένη Βουλγαράκη ολοκλήρωσε το summer look της με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ωστόσο ένα σετ όπως αυτό ταιριάζει τέλεια και με flat παπούτσια.

Ο βασικότερος λόγος όπως για να επενδύσεις σε twin sets όπως αυτό της Pink Woman είναι πως μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα looks με λιγότερα items. Για παράδειγμα, το top μπορείς να το φορέσεις είτε με την ασορτί φούστα είτε με ένα τζιν παντελόνι,με ένα σορτς, με μία αέρινη ψηλόμεση παντελόνα. Αντίστοιχα, τη φούστα μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt ή ακόμα και με το μαγιό σου για κομψές εμφανίσεις σε πόλη και νησί.

Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει τα κομψά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι

Summer Tip 2

Εάν την περίοδο του καλοκαιριού, αγαπάς τα χαρούμενα χρώματα και μοτίβα, τότε αυτό το co-ord από την Pink Woman που φόρεσε η Ελένη Βουλγαράκη είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Αποτελείται από ένα λινό floral τοπ και ένα λινό σορτς, τα οποία είναι σε ένα πολύ girly λουλουδάτο μοτίβο στις αποχρώσεις του ροζ. Γιατί αξίζει να το αποκτήσεις; Εκτός από το styling tips που προαναφέραμε για τα twin sets, αυτό το floral σύνολο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια, εσπαντρίγιες ή sneakers για μία πρωινή εμφάνιση, αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή έξοδο. Κάπως έτσι, θα απολαύσεις τις καλοκαιρινές ημέρες στο έπακρο με ασυναγώνιστο στιλ.

ελενη βουλγαρακη
ελενη βουλγαρακη

Summer Tip 3

Κάνοντας ένα scroll down στην καλοκαιρινή συλλογή της Pink Woman παρατηρούμε πως μας υπενθυμίζει ένα στιλιστικό tip που αγαπούν ιδιαιτέρως οι γυναίκες με στιλ. Ο λόγος για την αξία που έχουν τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δηλαδή κάποια διαχρονικά ρούχα που πρόκειται να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία. Ακριβώς αυτήν τη συμβουλή ακολούθησε και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία δημιούργησε ένα casual καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό crop top με ψηλόμεσο σορτς σε peachy απόχρωση και ένα λευκό ημιδιαφανές πουκάμισο. Το look της χαρακτηρίζεται από άνεση, κομψότητα και coolness που καθεμία από εμάς θέλει να αποπνέει με το στιλ της.

Ελένη Βουλγαράκη

Summer Tip 4

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει το μαύρο χρώμα. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να το φορέσεις το καλοκαίρι; Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα twin set που αποτελείται από λινό κροπ πουκάμισο και mini λινή φούστα με δέσιμο, το οποίο είναι δροσερό και συνεπώς ιδανικό για το καλοκαίρι. Φυσικά, θα το βρεις στη νέα συλλογή της Pink Woman. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ωστόσο εξίσου κομψή εναλλακτική επιλογή είναι τα strappy σανδάλια σε κάποια mettalic απόχρωση ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

βουλγαρακη

Ανακάλυψε όλα τα summer trends στην καλοκαιρινή συλλογή της Pink Woman που θα βρεις σε πάνω από 100 καταστήματα Pink Woman και στο eshop: www.pinkwoman-fashion.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr