Follow us

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου κάθε φορά πριν ντυθείς

Η ερώτηση και τα items που θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνεσαι και αισθάνεσαι.

Courtesy of Triumph

Η κάθε ημέρα είναι διαφορετική, κάθε ημέρα καλούμαστε να "φορέσουμε" ένα διαφορετικό πρόσωπο, κάποιες φορές διαφορετικό από αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε, έτσι ώστε να κατακτήσουμε την ημέρα μας δίνοντας το καλύτερο που μπορούμε στην κάθε περίσταση. Κάθε διαφορετική ημέρα συμπεριλαμβάνει πολλά διαφορετικά συναισθήματά τα οποία αποτυπώνονται φυσικά στην ενέργεια και τη διάθεση μας όπως και σε ό,τι επιλέγουμε να φορέσουμε, ακόμα και εάν δεν είμαστε συνειδητές κατά την επιλογή τους.

Για να αισθανόμαστε ότι αυτό που φοράμε μας εκφράζει, είναι βασικό να νιώθουμε άνετα φορώντας το, κάτι που θα μας κάνει αυτόματα να αισθανθούμε όμορφα και καλά με το σώμα μας και κατ' επέκταση με τον εαυτό μας. Η νέα κολεξιόν SS23 της σειράς Flex Smart της Triumph επικεντρώνεται σε εσένα, στις ανάγκες σου, στον τρόπο ζωής σου, εξυμνώντας και γιορτάζοντας τη μοναδικότητα σου, κάτι το οποίο έγινε σαφές σε όσες είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τη νέα σειρά Smart Flex της Triumph στο "How Do You Feel?" Fashion Workshop by Triumph & Annousa Mela".

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου κάθε φορά πριν ντυθείς

Για αρχή περιηγηθήκαμε στο ANAMESA Concept Store, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, όπου και θαυμάσαμε τη νέα συλλογή Flex Smart της Triumph. Τα Flex Smart είναι high-tech και high comfort εσώρουχα, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσαρμόζονται απόλυτα στις κινήσεις του και τις ανάγκες του. Κινούνται και "αναπνέουν” μαζί με εσένα, είναι απολύτως αόρατα κάτω από τα ρούχα, ενώ μπορείς να επιλέξεις να τα φορέσεις και ως τμήμα του outerwear σου, ανάλογα φυσικά με το πώς αισθάνεσαι.

Courtesy of Triumph

Εγώ επέλεξα το νέο ευέλικτο στράπλες σουτιέν σε peach και μαύρη απόχρωση, που μπορώ να το φορέσω με ή χωρίς τιράντες, χωρίς κανέναν περιορισμό. Η έλλειψη μπανέλας μου προσφέρει άνεση στη διάρκεια της ημέρας μου είτε επιλέξω να φορέσω το σουτιέν μου ως εσώρουχο που μου παρέχει άνεση και ευελιξία είτε ως κομμάτι του outerwear συνόλου μου που το κάνει πιο θηλυκό. Το συνδυάζω με το αγαπημένο μου denim παντελόνι και ένα oversized blazer, με την αγαπημένη μου ψηλόμεση maxi φούστα, όπως και με την comfy παντελόνα μου και ένα λεπτό πλεκτό, εάν η θερμοκρασία το απαιτεί, για ένα casual look, και έτσι δημιουργώ σύνολα που εκφράζουν απόλυτα την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τα συναισθήματα μου.

Courtesy of Triumph

Αυτή τη σεζόν, η Triumph προωθεί ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας μέσω της νέας συνεργασίας της με το brand Wildhouse, ένα lifestyle brand που κινείται στον ίδια φιλοσοφία με την Triumph και εστιάζει στην ατομικότητα μέσα από πολύχρωμα, χαρούμενα και mood maker σχέδια. Στη νέα Homewear collection της Flex Smart βρήκαμε exclusive και limited edition styles που συνδυάζονται τέλεια με τα εσώρουχα Triumph τόσο για να δημιουργήσεις ένα casual look για την έξοδο σου όσο και για να χαλαρώσεις άνετα στο σπίτι.

Courtesy of Triumph

Στο να αντιληφθώ, όμως, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το να ακούω τις ανάγκες μου την κάθε ημέρα συνέβαλλε το "How Do You Feel Fashion Workshop by Triumph & Annousa Mela”. Αφού, λοιπόν, γνωρίσαμε με τα κομμάτια της Flex Smart συλλογής και αποφασίσαμε η κάθε μία από εμάς ποιο χρώμα και σχέδιο ταιριάζει στην προσωπικότητα, την καθημερινότητα και το στιλ της, μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε ολόκληρη τη συναισθηματική μας παλέτα και να την τιμάμε επιλέγοντας συνειδητά τα κομμάτια όπως και τα χρώματα που θα φορέσουμε την κάθε ημέρα.

Courtesy of Triumph

Βασικός στόχος της καμπάνιας "How Do You Feel?" είναι να κάνουμε ακριβώς αυτή την ερώτηση όχι μόνο στους άλλους αλλά πρώτα στον εαυτό μας έτσι ώστε να αναγνωρίσουμε το συναίσθημα μας και να το εκφράσουμε μέσω του στιλ μας. Μιλήσαμε για τα συναισθήματα, και τα χρώματα που συνδέονται με αυτά, όπως και για τους διαφορετικούς συνειδητούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε εκφράζοντας μέσω του look μας το συναίσθημα μας πρώτα σε εμάς και μετά σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί ο εαυτός μας και το πως νιώθουμε είναι αυτό που πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητα.

Courtesy of Triumph

Έπειτα από τον food for thought διάλογο που είχαμε σχετικά με τη σύνδεση ψυχολογίας, μόδας, στιλ και προσωπικής έκφρασης, η Αννούσα Μελά και η ομάδα της μας είχαν ετοιμάσει το πιο διασκεδαστικό fashion workshop που κατάφερε να απορροφήσει όλες τις συμμετέχουσες. Με φυσικότητα δημιουργήθηκε μία μεγάλη ομάδα που συνεργάζεται, ανταλλάσσει ψαλίδια, κόλλες, glitter, φτερά, πούπουλα, φωτογραφίες με inspirational quotes όπως και υφάσματα στα χρώματα της νέας Flex Smart συλλογής έτσι ώστε να φτιάξει η κάθε μία το δικό της ξεχωριστό mood board, τόσο ξεχωριστό όσο τα συναισθήματά και η δημιουργικότητα της.

Courtesy of Triumph
Courtesy of Triumph

Η πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση συλλογής Flex Smart όπως και το ξεχωριστό Fashion Workshop by Triumph & Annousa Mela μας εισήγαγαν σε έναν νέο, περισσότερο συνειδητό τρόπο ντυσίματος όπου η άνεση και τα συναισθήματά μας παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην έκφραση του στιλ μας.

Ξεκίνα κι 'εσύ να ρωτάς καθημερινά τον εαυτό σου, How Do You Feel? Και θα δεις τη διαφορά!

Websites Triumph

www.triumph.com

www.triumpheshop.gr

Facebook page

https://www.facebook.com/TriumphGR

YouTube channel

https://www.youtube.com/channel/UC5DvMXPCX4vbPdskHFEvCJA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr