Follow us

Οι στιλιστικές επιλογές της Μαρίας Παπαγεωργίου μας εμπνέουν για διαχρονικά κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Πώς θα απογειώσεις σύγχρονα prep style looks φέτος το καλοκαίρι με κομμάτια από τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 23’ της Tommy Hilfiger.

MissBloom TEAM
Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer Edition 2023 tommy hilfiger

H συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 23’ της Tommy Hilfiger με τίτλο "Classics Reborn" φέρνει ξανά στο προσκήνιο all time classic κομμάτια με μία σύγχρονη ματιά. To δημοφιλές fashion brand που είναι συνώνυμο του σύγχρονου american style, προσφέρει μία μοντέρνα εκδοχή σε κομμάτια που θα έχουν για πάντα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Ειδικά για το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός λίστας summer staples όπως τα αέρινα, άνετα και δροσερά φορέματα, οι μαρινιέρες, τα tank tops, τα denim κομμάτια, ιδίως οι denim φούστες που τη φετινή σεζόν είναι must - have, οι κομψές παντελόνες, οι εσπαντρίγιες και φυσικά, τα μαγιό. Η συλλογή της Tommy Hilifger "Classics Reborn" επανεφευρίσκει τα all – time favorite prep styles και προτείνει τα πιο ενημερωμένα και διαχρονικά looks για κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού.

Τα Tommy Hilfiger outfits της Μαρίας Παπαγεωργίου είναι η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι

Η Μαρία Παπαγεωργίου (@mariapapagewrgiou) είναι ένα κορίτσι του σήμερα, το στιλ της αντανακλά ακριβώς αυτή τη διάθεση της εποχής για κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς με επιλογές που άλλοτε έχουν bold διάθεση και άλλοτε μίνιμαλ και διαχρονική. Η φρεσκάδα, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που αποπνέει η digital influencer ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα δυναμικής ανανέωσης που φέρνει η συλλογή "Classics Reborn" της Tommy Hilfiger.

Η Μαρία Παπαγεωργίου αναλαμβάνει να σου προτείνει τα πιο ενημερωμένα looks του καλοκαιριού με κομμάτια της Tommy Hilfiger που θα φορέσεις τώρα και θα συνεχίσεις να φοράς για πάντα.

Look #1 Shirtdress: το must- have φόρεμα του καλοκαιριού

Οι στιλιστικές επιλογές της Μαρίας Παπαγεωργίου μας εμπνέουν για διαχρονικά κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Αν υπάρχει ένα φόρεμα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου για το καλοκαίρι αυτό είναι το shirtdress. Ένα δροσερό και αέρινο φόρεμα - πουκαμίσα από οργανικό ύφασμα και με ρίγες που παραπέμπουν στο nautical style των Δυτικών Ακτών της Αμερικής, είναι το πρώτο κομμάτι που δοκίμασε από τη συλλογή Tommy Hilfiger η Μαρία Παπαγεωργίου (θα το βρεις εδώ). Το συνδύασε μ' ένα ζευγάρι δετές εσπαντρίγιες με το χαρακτηριστικό ΤΗ Monogram (θα τις βρεις εδώ) και δημιούργησε ένα απόλυτα καλοκαιρινό look που η διαχρονική κομψότητα επαναπροσδιορίζεται με μία φρέσκια ματιά.

Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer 2023 Tommy Hilfiger

Look #2 Παντελόνα: το απαραίτητο bottom για το καλοκαίρι

Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer Edition 2023 Tommy Hilfiger

Η παντελόνα αποτελεί την καθιερωμένη επιλογή των ενημερωμένων fashionistas. Η επιλογή της Μαρίας Παπαγεωργίου ήταν ένα φαρδύ chino παντελόνι σε spring lime πράσινο χρώμα που δίνει ένταση στο look της (θα το βρεις εδώ), το οποίο συνδύασε με μια cropped ριγέ ζακέτα με οικόσημο (θα τη βρεις εδώ). Η ίδια τη φόρεσε ως τοπ, συνδυάζοντάς τη μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με το TH Monogram (θα τα βρεις εδώ), όλα από τη συλλογή Tommy Hilfiger. Έτσι, δημιούργησε το τέλειο look για τις καλοκαιρινές βραδινές σου εξόδους.

Το φαρδύ chino παντελόνι είναι ιδανικό και για τα καλοκαιρινά looks σου στο γραφείο, μ' ένα διαφορετικό τοπ ή με την προσθήκη ενός σακακιού πάνω από τη cropped ζακέτα.

Look #3 Denim skirt + tank top με ρίγες: το τέλειο καλοκαιρινό outfit

Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer 2023 Tommy Hilfiger

Ώρα για καλοκαιρινές αποδράσεις! Ένα αδιαμφισβήτητα ιδανικό look είναι εκείνο που εμπνέεται από τους skippers των ιστιοπλοϊκών στις Δυτικές Ακτές της Αμερικής, εκεί που γεννήθηκε το prep style. Ένα tank top με ρίγες στα χρώματα του λευκού- μπλε από τη συλλογή Tommy Hilfiger (θα το βρεις εδώ) είναι το κομμάτι - κλειδί για να μεταφέρεις τη nautical αισθητική στο outfit σου. Η Μαρία Παπαγεωργίου συνδύασε το tank top της με μια denim εβαζέ φούστα με ζώνη στη μέση σε μίντι μήκος (θα τη βρεις εδώ) και δημιούργησε ένα look- πρόταση που μπορείς να υιοθετήσεις στις αποδράσεις σου, σε νησί ή και στη πόλη. Η denim φούστα είναι κομμάτι πασπαρτού και με τους κατάλληλους συνδυασμούς σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε διαφορετικές περιστάσεις.

Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer Edition 2023 Tommy Hilfiger

Την τελική πινελιά στο look της έβαλαν οι denim πλατφόρμες της (θα τις βρεις εδώ) και το αδιάβροχο bucket καπέλο της με το iconic TH Monogram (θα το βρεις εδώ) αναβαθμίζοντας μία nautical εμφάνιση που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα.

Look #4 Μαγιό, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εποχής

Μαρία Παπαγεωργίου Trend Book Summer 2023 Tommy Hilfiger

Αναμφίβολα, τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα, τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκια και να ολοκληρώσουν τα καλοκαιρινά σου outfits με μεγάλη ευελιξία. Η Μαρία επέλεξε ένα ριγέ ολόσωμο μαγιό από τη συλλογή Tommy Hilfiger (θα το βρεις εδώ) που προσφέρεται για να το φορέσετε με denim σορτς και φούστες.

Η Μαρία ολοκλήρωσε το δικό της look παραλίας με πολύ ιδιαίτερες επιλογές, σε μία μοντέρνα προσέγγιση του κλασικού beach style: συνδύασε το μαγιό της μ' ένα denim jacket TH Monogram, ένα denim TH Monogram baseball καπέλο (θα το βρεις εδώ), ένα ζευγάρι σουέτ clogs με το TH Monogram σε έντονο κίτρινο χρώμα (θα τα βρεις εδώ) και μία ριγέ τσάντα ώμου με ψάθινο φινίρισμα (θα τη βρεις εδώ).

*Η συλλογή Classics Reborn είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ