Follow us

Δήμητρα Νίκα | Τα glam looks που επέλεξε η δημιουργός του ελληνικού brand MYA Collection στο Φεστιβάλ Καννών

Οι εμφανίσεις της Δήμητρας Νίκα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Νίκα Courtesy of Δήμητρα Νίκα

Αυτές τις ημέρες, η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στη γαλλική ριβιέρα, αφού εκεί πραγματοποιείται το 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών. Το φεστιβάλ που γιορτάζει την έβδομη τέχνη πραγματοποιείται στο Palais des Festivals et des Congrès, που είναι η ιστορική έδρα του κινηματογραφικού θεσμού και βρίσκεται στη Promenade de la Croisette και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 27 Μαΐου. Εκτός από τις πρεμιέρες των ταινιών, βέβαια, το Φεστιβάλ Καννών τιμά και μία άλλη μορφή τέχνης, δηλαδή τη μόδα με τις red carpet εμφανίσεις των celebrities να γίνονται αντικείμενο συζήτησης στον παγκόσμιο Τύπο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αρκετοί Έλληνες έδωσαν το παρών στο φεστιβάλ. Ανάμεσά τους και η δημιουργός του ελληνικού fashion brand MYA Collection, Δήμητρα Νίκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Νίκα παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας "Indiana Jones And The Dial Of Destiny" και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις. Όλα τα glam looks της δημιουργού του brand MYA Collection είναι από τη νέα της συλλογή "Breathe".

Τα glam looks της Δήμητρας Νίκα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Η σημαντικότερη στιγμή ήταν εκείνη που περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών στην πρεμιέρα της ταινίας "Indiana Jones And The Dial Of Destiny" και φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό custom made φόρεμα σε maxi μήκος, το οποίο ήταν εξώπλατο και κεντημένο με χρυσές παγιέτες. Η Δήμητρα Νίκα φόρεσε γάντια από το ίδιο ύφασμα με το φόρεμά της, δημιουργώντας έτσι ένα αποτέλεσμα με Old Hollywood vibes.

Δήμητρα Νίκα | Τα glam looks που επέλεξε η δημιουργός του ελληνικού brand MYA Collection στο Φεστιβάλ Καννών

Για τη δεύτερη εμφάνιση, η Δήμητρα Νίκα επέλεξε να φορέσει ένα ροζ metallic mini φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα και λαμπερά statement σκουλαρίκια. Το look της είναι θηλυκό και ιδανικό για μία επίσημη περίσταση.

Δήμητρα Νίκα

Το τρίτο look της Δήμητρας Νίκα στο red carpet του Φεστιβάλ Καννών ήταν ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και κόκκινα φτερά στα μανίκια. Άκρως εντυπωσιακό και ιδανικό για μία τόσο επίσημη περίσταση όπως το Φεστιβάλ Καννών.

Δήμητρα Νίκα

Για την τέταρτη εμφάνισή της, η Δήμητρα Νίκα φόρεσε μία custon made δημιουργία που θα λατρέψει κάθε γυναίκα που αγαπά τη λάμψη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μάξι εξώπλατο φόρεμα με χρυσές παγιέτες, το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και glittery clutch τσάντα. Ολοκλήρωσε την glam εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Δήμητρα Νίκα

Social Media

Facebook @MYA Collection

Instagram @mya_collection και @dimitra__nika

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr