Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το cargo παντελόνι της με τον πιο κομψό τρόπο

Το minimal look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε να αντιγράψουμε για κομψές εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το cargo παντελόνι της με τον πιο κομψό τρόπο Instagram@stam_tsimtsili

Οι επικρατούσες τάσεις τη φετινή σεζόν θα μπορούσαμε να πούμε πως μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα πιθανά γούστα, τις γυναίκες που προτιμούν περισσότερο minimal looks όπως και αυτές που επιθυμούν να κάνουν statement εμφανίσεις με bold σύνολα. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με την ποικιλία των τάσεων και την ευελιξία τους να συνδυαστούν μεταξύ τους όσο και με την γκάμα παραλλαγών του κάθε trend στα αγαπημένα μας fashion brands.

Ένα από τα επικρατέστερα trends της σεζόν είναι αναμφίβολα το cargo παντελόνι το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί στα street style looks αυτή την άνοιξη σε διαφορά μήκη, χρώματα, γραμμές αλλά και υφάσματα δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να το ταιριάξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Και ενώ μπορεί να το έχουμε στο μυαλό μας ως ένα κομμάτι με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε άνετα και casual looks, με το σωστό κομμάτι και το σωστό styling μπορούμε να φορέσουμε το cargo παντελόνι τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και στη βόλτα στην πόλη όπως και στην βραδινή μας έξοδο.

Και ενώ η Χριστίνα Μπόμπα μας ενέπνευσε για το πως να φορέσουμε ένα cargo παντελόνι σε μια βραδινή μας έξοδο, την έμπνευση για ένα κομψό και πιθανό office look με cargo παντελόνι την πήραμε από πρόσφατο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα bootcut μαύρο cargo παντελόνι σε ίσια γραμμή το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο σε loose γραμμή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πέδιλα με χαμηλό τακούνι ενώ τη minimal διάθεση της εξέφρασε και με το διακριτικό μακιγιάζ της που ολοκλήρωσε την αισθητική του συνόλου.

Δες την εμφάνιση της

Τα κομμάτια για να αντιγράψεις το look

Παντελόνι straight cargo, Zara

Πουκάμισο από ποπλίνα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ