Follow us

Ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές εξορμήσεις; Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου προτείνει τις πιο άνετες και κομψές αποσκευές. Γιατί το ταξίδι ξεκινά στα Bag Stories!

Ταξίδεψε με στιλ, ακριβώς όπως όλες οι fashion experts.

MissBloom TEAM
bag stories © Βασίλης Μαντάς

Εάν κλείσουμε τα μάτια και προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε το τέλειο καλοκαίρι, το πιο πιθανό είναι πως θα οραματιζόμασταν εμάς με μία βαλίτσα στο χέρι να ταξιδεύουμε σε παραθαλάσσιους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Τα ταξίδια είναι ένας μεγάλος θησαυρός στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Σε βοηθούν να αλλάξεις παραστάσεις, να ανανεωθείς, να θαυμάσεις καινούργια τοπία και να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς. Η καλοκαιρινή περίοδος μάλιστα μας βοηθά να απολαύσουμε τις εξορμήσεις μας στο έπακρο. Ως fashionistas βέβαια, εκτός από την επιλογή του ιδανικού προορισμού και την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας που αφορά ένα ταξίδι, μας ενδιαφέρει πολύ να επιλέξουμε και τα αξεσουάρ που θα κάνουν το ταξίδι μας πιο άνετο και σίγουρα πιο κομψό. Κάπως έτσι, η προσοχή μας επικεντρώνεται στις βαλίτσες και τις τσάντες που θα πάρουμε μαζί στο ταξίδι και το όνομα των καταστημάτων Bag Stories έρχεται αμέσως στο μυαλό μας.

Όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο οι αποσκευές που θα πάρουμε μαζί μας σε κάποιο ταξίδι, η πρακτικότητα και η υψηλή ποιότητα είναι οι βασικοί γνώμονες. Στις συλλογές του brand Bag Stories πρόκειται να βρεις πλήρη σειρά επώνυμων ειδών ταξιδιού όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero, ώστε να φτάνεις πάντα στον εκάστοτε προορισμό σου με ασφάλεια, άνεση και κομψότητα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες τσάντες και αποσκευές που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου; Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, γνωστή λάτρης των ταξιδιών φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το missbloom.gr, προτείνοντάς μας τις καλύτερες επιλογές.

Ξεκινώντας λοιπόν με τις must-have αποσκευές, μία βαλίτσα σε μεσαίο μέγεθος, όπως η CHATELET AIR 2.0 της Delsey, η οποία είναι η ίδια η ενσάρκωση της γαλλικής τεχνογνωσίας και κομψότητας. Οι μοναδικές γραμμές του θυμίζουν τον vintage σχεδιασμό των αποσκευών του παρελθόντος, ενώ ταυτόχρονα τους προσδίδουν μια μοντέρνα, μοντέρνα εμφάνιση, την επέλεξε η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου είναι σίγουρα η πρώτη αγορά που χρειάζεται να κάνεις, αφού θα σε βολέψει ιδιαιτέρως σε ταξίδια προς κοντινούς προορισμούς. Μπορείς μάλιστα να τη συνδυάσεις με έναν σακ βουαγιάζ, ο οποίος είναι αρκετά ευρύχωρος ώστε να χωρά όλα όσα χρειάζεσαι και άλλο τόσο κομψός ώστε να ταξιδεύεις με στιλ.

Ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές εξορμήσεις; Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου προτείνει τις πιο άνετες και κομψές αποσκευές. Γιατί το ταξίδι ξεκινά στα Bag Stories!

Θα βρεις την Delsey βαλίτσα καμπίνα Chatelet Air 2.0 Angora εδώ.

Οι βαλίτσες καμπίνας της σειράς Delsey, σε διάφορες αποχρώσεις όπως η μπεζ- καφέ ή Shadow της Delsey, που είναι από 100% polycarbonate, διαθέτει τροχούς διπλής πυκνότητας για καλύτερη ευελιξία στην κίνηση, είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, που έχει επιλέξει η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου για τα δικά της ταξίδια είναι ό,τι πιο ευέλικτο, ανθεκτικό, κομψό, θα βρεις σε αποσκευές.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Trend Book Summer Edition 2023 Bag Stories

Θα βρεις τη Shadow της Delsey εδώ.

Εξίσου απαραίτητο είναι να έχεις μαζί σου μία τσάντα ώμου που χωρά όλα τα σημαντικά αντικείμενα που θα χρειαστείς στη διάρκεια του ταξιδιού. Εκτός από τα προσωπικά σου αντικείμενα, μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις τα εισιτήρια, το διαβατήριο, την ταυτότητά σου και ό,τι άλλο θεωρείς πως χρειάζεται να έχεις εύκαιρο. Ως γνωστή fashionista, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε μία μεσαίου τσάντα ώμου 3 θέσεων Bric’s από τη συλλογή Χ-Βag, κατασκευασμένη από σατέν νάιλον με δερμάτινα φινιρίσματα, σε έντονο κόκκινο χρώμα από τη Bag Stories που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

bag stories

Θα βρεις την τσάντα ώμου Bric's εδώ.

Μία εναλλακτική και εξίσου stylish επιλογή είναι τα σακίδια πλάτης, τα οποία είναι εξαιρετικά πρακτικά, αφού προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Είναι επίσης αρκετά ευρύχωρα, ενώ το βάρος τους μοιράζεται στους ώμους σου και κάπως έτσι εσύ νιώθεις πιο άνετα όσο τις κρατάς. Όσον αφορά στις αποχρώσεις και τα σχέδια, τα καταστήματα Bag Stories προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από σακίδια πλάτης τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όσο και σε bold χρώματα, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν στο στιλ σου. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου προτείνει να πειραματιστείς, επενδύοντας σε ένα σακίδιο Kipling της σειράς Citypack σε metallic απόχρωση.

bag stories

Θα βρεις το Kipling σακίδιο πλάτης metallic glow εδώ.

Extra Tip: Εάν φέτος το καλοκαίρι έχεις αποφασίσει να είσαι λίγο πιο αυθόρμητη και να διοργανώνεις εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, τότε ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης, όπως το Turenne της Delsey αδιάβροχο, σε πολλά χρώματα και με θέση για laptop είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, διαθέτει : 2 χρόνια εγγύηση και πρόκειται να αντικαταστήσει την κλασική αποσκευή σου. Αρκεί μόνο να βάλεις μέσα τα μαγιό και κάποια αέρινα φορέματα και είσαι έτοιμη για ταξίδι.

bag stories

Θα βρεις το σακίδιο σακίδιο πλάτης, όπως το Turenne της Delsey εδώ.

Follow the trend: Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, μία τσάντα ώμου σε έντονο χρώμα όπως το sky blue της σειράς Gabbie από την Κipling, που η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου από τη Bag Stories είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το travel style σου.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι που σε περιμένει να το ανακαλύψεις, να το ζήσεις και να το απολαύσεις. Σε αυτό το ταξίδι έχεις μαζί σου τα Bag Stories!

bag stories

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα που μπορείς να βρεις εδώ.

Social Media

Facebook: @bagstoriesgr
Ιnstagram: @bag__stories

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ