Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Πάρε έμπνευση από τα looks που επέλεξαν

Τα έντονα χρώματα πρωταγωνίστησαν στα σύνολα τους

Οι Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Πάρε έμπνευση από τα looks που επέλεξαν NDP Photo Agency

Η περίοδος όπου δεχόμαστε προσκλητήρια γάμων φίλων, συνάδελφων αλλά και συγγενών έχει ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι ότι όσα πιθανά looks και να έχουμε πάνω κάτω στο μυαλό μας για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, πάντα το fashion inspo που έχουμε μελετήσει μπορεί να φανεί χρήσιμο. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί πολύ απλά να αλλάξουμε γνώμη ως προς το τι θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα αλλά και όμορφα, ίσως και επειδή φέτος οι τάσεις της μόδας μάς προτείνουν πολλές επιλογές για τα σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εμφανιστούμε elevated όπως και κομψές.

Αέρινα φορέματα, lady boss κοστούμια, διαφάνειες και cut out κοψίματα είναι κάποια από τα κομμάτια αλλά και τα στοιχεία που μπορείς να επιλέξεις για την εμφάνιση σου σε έναν γάμο. Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου δύο κοσμικοί γάμοι, ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη και του Νικήτα Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς, έλαβαν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και όπως ήταν αναμενόμενο οι Ελληνίδες celebrities που ήταν καλεσμένες μας χάρισαν έμπνευση για τα σύνολα που μπορούμε να επιλέξουμε όταν εμείς θα βρεθούμε καλεσμένες σε γάμο.

Όπως θα παρατηρήσεις τα maxi φορέματα σε έντονα χρώματα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις των celebrities.

Την ίδια τιρκουάζ απόχρωση επέλεξαν να έχουν τα φορέματα τους, η Δούκισσα Νομικού και η Τέα Πρέλεβιτς για τον γάμο του Νικήτα Νομικού και της Άννα Πρέλεβιτς δίνοντας ένα απόλυτα καλοκαιρινό vibe στο look τους.

Οι Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Πάρε έμπνευση από τα looks που επέλεξαν
Τέα Πρέλεβιτς

Ένα maxi φόρεμα σε κοραλλί απόχρωση επέλεξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το look της ολοκλήρωσε με flat σανδάλια και cross bosy bag σε κόκκινη απόχρωση.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ένα maxi φόρεμα σε λιλά απόχρωση επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου για την ιδιαίτερη περίσταση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με τσαντάκι σε κίτρινη απόχρωση, ζώνη με στρας και ψηλοτάκουνα πέδιλα με στρας.

Τόνια Σωτηροπούλου

Μία καλοκαιρινή απόχρωση του κόκκινου επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα φορώντας ένα από τα χρώματα trends της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση όπου το top μέρος ήταν στενό και το bottom μέρος σε φαρδιά ριχτή γραμμή δίνοντας έτσι ένα αέρινο αποτέλεσμα.

Δήμητρα Ματσούκα
Ένα χρώμα - τάση επέλεξε και η Κατερίνα Ευαγγελινού η οποία προτίμησε ένα λινό κοστούμι σε μωβ απόχρωση. Το two piece look της συμπλήρωσε με φλοράλ bow tie top σε πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Το διαχρονικό μαύρο χρώμα επέλεξε για την εμφάνιση της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία φόρεσε ένα μαύρο maxi διαφανές φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα.

Πάνος Καινούργιος, Κατερίνα Καινούργιου

Το μαύρο χρώμα προτίμησε και η σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη η οποία φόρεσε ένα μαύρο maxi silky φόρεμα με cut outs και λεπτομέρειες από πέρλες.

Νάντια Ράπτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ