Follow us

Τα Summer Chic looks της Κατερίνας Ευαγγελινού με κομμάτια Zara, Massimo Dutti και Oysho

To style inspo που χρειάζεσαι για τα καλοκαιρινά σου σύνολα στην πόλη και τις διακοπές

MissBloom TEAM
Τα Summer Chic looks της Κατερίνας Ευαγγελινού με κομμάτια Zara, Massimo Dutti και Oysho Βασίλης Μαντάς

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, λέει το ρεφρέν ενός γνωστού ελληνικού τραγουδιού και το όνειρο της χαλαρής διάθεσης και της καλής ψυχολογίας που προσφέρουν αυτές έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε κάθε πτυχή του καλοκαιρινού lifestyle. Το στιλ είναι μία απ' αυτές, καθώς τα καλοκαιρινά ρούχα έχουν τη μαγική ιδιότητα να μεταφέρουν αρκετή από την αύρα των διακοπών στην καθημερινότητά μας. Η μόδα, άλλωστε, έχει βρει τρόπους μέσα από τις γραμμές, τα υφάσματα, τα χρώματα και τα μοτίβα, ώστε να εντάξει κομμάτια που θεωρούνται χαρακτηριστικά του beach style στα outfits της πόλης. Το δε styling του καλοκαιριού ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της κομψότητας που συνδυάζεται με άνεση και ευελιξία και κάνει το καλοκαίρι συναρπαστικό, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η ανανέωση, επομένως, της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας επιτρέπει επιλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα μπορείς να φοράς στην πόλη αλλά και να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου. Και σίγουρα, ο no.1 προορισμός σου για ανεξάντλητη ποικιλία προτάσεων σε καλοκαιρινά κομμάτια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς τρόπους ανάλογα με την περίσταση, είναι οι επωνυμίες της Inditex: Zara, Massimo Dutti και Oysho.

H Κατερίνα Ευαγγελινού με τα summer chic looks του καλοκαιριού

Η στιλιστική έμπνευση είναι πάντα καλοδεχούμενη, ιδίως όταν προέρχεται από γυναίκες που η μόδα αποτελεί μία βασική ενασχόλησή τους. Η Κατερίνα Ευαγγελινού είναι Ελληνίδα μοντέλο, απ' αυτά που η φυσική τους ομορφιά σου αποτυπώνεται με ευκολία στη μνήμη, ενώ μέσα από τα outfits που μοιράζεται με τους followers στο Instagram της (@katherinevangelinou) αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την έμφυτη, upper κομψότητά της η οποία βασίζεται τόσο σε διαχρονικές επιλογές όσο και σε επίκαιρες τάσεις. Η Κατερίνα Ευαγγελινού, λοιπόν, είναι αυτή που αναλαμβάνει να σε καθοδηγήσει και να σου δώσει έμπνευση για chic καλοκαιρινά outfits με κομμάτια από τις συλλογές των αγαπημένων brands Zara, Massimo Dutti και Oysho.

#1 - Look Zara: Μία Ωδή στα εμπριμέ

Οι bold εμφανίσεις ταιριάζουν με τη διάθεση και την ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και ένας chic τρόπος για να τις πετύχεις είναι να επενδύσεις σε εμπριμέ κομμάτια. Ένα εμπριμέ παντελόνι σε στιλ πιτζάμας (θα το βρεις εδώ) και μία αεράτη μπλούζα με ασορτί μοτίβο (θα τη βρεις εδώ) από τη συλλογή Zara θα γίνουν ο σύμμαχος του updated style στις καθημερινές day- to -night εμφανίσεις σου στην πόλη, αλλά και η κομψή "στολή" σου στις βραδινές εξόδους των διακοπών. Συνδύασε με μαύρο μίνιμαλ ίσιο πέδιλο Zara (θα το βρεις εδώ) για να εξασφαλίσεις άνεση, αλλά και την ισορροπία με την ένταση που αποπνέουν bold prints.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ