Follow us

Στη νέα capsule συλλογή της Mango ανακαλύψαμε τα πιο εναλλακτικά νυφικά φορέματα

Θα θέλεις να τα αποκτήσεις ακόμα και εάν δεν παντρεύεσαι

Στην νέα capsule συλλογή της Mango ανακαλύψαμε τα πιο εναλλακτικά νυφικά φορέματα Splash News / Ideal Images

Η ημέρα του γάμου είναι μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα για ένα ζευγάρι, το ίδιο όμως ξεχωριστό και ιδιαίτερο επιθυμούμε να είναι το φόρεμα μας. Είτε παντρεύεσαι με θρησκευτικό είτε με πολιτικό γάμο αυτό που είναι ζητούμενο είναι εσύ να ξεχωρίζεις και να αισθάνεσαι όμορφα. Εάν έχεις επιλέξει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα να μην επενδύσεις πολλά χρήματα στο νυφικό σου φόρεμα αλλά να φορέσεις κάτι όμορφο που ταιριάζει στην αισθητική σου, τότε η νέα capsule συλλογή της Mango περιλαμβάνει τα κομμάτια που θέλεις, ενώ φυσικά, μπορείς να τα φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η δεύτερη capsule συλλογή της Mango περιλαμβάνει exclusive κομμάτια σε λευκές αποχρώσεις σχεδιασμένα για ειδικές περιστάσεις, κάτι που αποτυπώνεται στις προσεγμένες λεπτομέρειες των items όπως και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Πούλιες, φτερά, puffed μανίκια και γεωμετρικές γραμμές πρωταγωνιστούν σε μία συλλογή όπου η ποιότητα των υλικών και η minimal υπερβολή τους ξεχωρίζουν και τα καθιστούν ιδανικά για μία ξεχωριστή περίσταση, είτε είναι η ημέρα του γάμου σου είτε όχι.

Εμείς ως εναλλακτικά νυφικά φορέματα ξεχωρίσαμε τρία κομμάτια στα οποία μπορείς να βασιστείς για μία ρομαντική αλλά και πολύ stylish νυφική εμφάνιση. Ενώ, εάν αφαιρέσεις τις έντονες λεπτομέρειες τους μπορείς να δημιουργήσεις ένα περισσότερο ήπιο look για κάποια άλλη περίσταση καθώς και τα τρία φορέματα περιλαμβάνουν στοιχεία που τα καθιστούν διαχρονικά.

Η πρώτη επιλογή είναι ένα κομψό και ρομαντικό maxi silk dress με λεπτές τιράντες στις οποίες προσαρμόζονται λευκά πούπουλα για ένα αέρινο, απόλυτα ρομαντικό look. Το δεύτερο φόρεμα της συλλογής που ξεχωρίσαμε ως εναλλακτικό νυφικό είναι ένα maxi φόρεμα από ύφασμα με πούλιες σε στενή γραμμή. Πέρα από τις διακριτικές λευκές πούλιες αυτό που ξεχωρίζει στο φόρεμα είναι ο halter λαιμός του με στενή τιράντα στον οποίο προσαρμόζεται 3D floral λουλούδι το οποίο μπορείς να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Το τρίτο φόρεμα είναι σε mini μήκος και σατέν ύφασμα. Αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο φόρεμα είναι τα ρομαντικά puffed μανίκια του όπως και ο στενός κορσές στο top μέρος του φορέματος.

Δες τα φορέματα από την capsule συλλογή της Mango παρακάτω

Φόρεμα lingerie λεπτομέρεια πούπουλα, Mango

Φόρεμα πούλιες μεγάλο λουλούδι, Mango

Φόρεμα σατέν μανίκι με όγκο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ