Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η κομψή και ιδιαίτερη εμφάνιση της στην βάφτιση της κόρης της

Η λεπτομέρεια στο φόρεμα της που ξεχώρισε

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη | Η κομψή και ιδιαίτερη εμφάνιση της στην βάφτιση της κόρης της Instagram@marakiiliaki

Το να είμαστε καλεσμένες σε μία βάφτιση μπορεί σίγουρα να μας βάλει σε διαδικασία σκέψης για το outfit που θα επιλέξουμε, όταν όμως δεν είσαι καλεσμένη αλλά βαφτίζεις το παιδί σου, η σκέψη γίνεται περισσότερο περίπλοκη και το outfit πιο απαιτητικό στο μυαλό σου. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί αλλά και one pieces που είναι ιδανικά την περίσταση, αυτό όμως που είναι ιδανικότερο για την περίσταση είναι ένα ιδιαίτερο φόρεμα.

Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό φόρεμα επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη για τη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα denim midi φόρεμα σε σκούρα denim απόχρωση. Το κομψό φόρεμα στο πάνω μέρος του έχει κορσέ με φαρδιές τιράντες που κολακεύει τη σιλουέτα ενώ το bottom μέρος του αποτελούταν από wide φούστα στην οποία ήταν επάνω όμορφα ραμμένο το νανούρισμα που τραγουδάει η Μαρία Ηλιάκη στην κόρη της.

Το ιδιαίτερο φόρεμα της σέταρε με ankle strap pointy denim γόβες στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Αφότου η βάφτιση έλαβε τέλος και η οικογένεια και οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο πάρτι η Μαρία Ηλιάκη αποχωρίστηκε τις ψηλοτάκουνες γόβες της αλλάζοντας τες με ένα κομψό ζευγάρι λευκά sneakers.

Μαρία Ηλιάκη | Η κομψή και ιδιαίτερη εμφάνιση της στην βάφτιση της κόρης της

Ένα κομψό denim φόρεμα σε σκούρα απόχρωση είναι μία πολύ καλή επιλογή εάν θέλεις να παραστείς σε μία βάφτιση είτε ως καλεσμένη είτε σαν μαμά ή ακόμα και νονά. Συνδύασε το με ψηλοτάκουνες pointy γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εάν πάλι δεν επιθυμείς ένα φόρεμα για την συγκεκριμένη ημέρα μία ολόσωμη denim φόρμα είναι επίσης μία κομψή επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μεσάτο denim φόρεμα, Zara

Ολόσωμη φόρμα denim bustier, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ