Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Το γήινο μονοχρωματικό look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το επίκαιρο και κομψό look της Κλέλιας Ανδριολάτου

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου

Μπορεί τα έντονα χρώματα και το dopamine dressing να πρωταγωνιστούν στις φετινές τάσεις, ένα ακόμη όμως trend που έχει κερδίσει έδαφος είναι αναμφίβολα η minimal τάση των 90s. Η επιστροφή της τάση του μινιμαλισμού μας προτρέπει να φορέσουμε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι quiet luxury σύνολα με διαχρονικά κομμάτια.

Μία κομψή και minimal ιδέα για να δημιουργήσουμε με updated τρόπο ένα μονοχρωματικό look σε γήινες αποχρώσεις, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις τάσεις της εποχής, μας έδωσε η Κλέλια Ανδριολάτου. Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε μία maxi fake leather φούστα σε στενή γραμμή και ταμπά απόχρωση, την οποία σέταρε με tank top επίσης σε ταμπά απόχρωση. Το minimal look της σε γήινους τόνους ολοκλήρωσε με pointy μπαλαρίνες σε baby blue απόχρωση, μαύρη λεπτή ζώνη, κοσμήματα σε χρυσή απόχρωση και έντονο κόκκινο κραγιόν.

Δες την εμφάνιση της

Η απόχρωση της φούστας της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ιδανική για να δημιουργήσεις κομψά και elegant looks. Εξίσου σημαντικό όμως είναι να τη συνδυάσεις με ένα ανοιχτόχρωμο top για να δημιουργήσεις ένα minimal και ανοιχτόχρωμο look. Προτίμησε λευκό, ταμπά, μπεζ ή ανοιχτόχρωμο γκρι.

Καμισόλ με δαντέλα, H&M

Midi φούστα σε όψη σατέν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ