Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα από τη Ζara

Το φόρεμα της Κατερίνας Καραβάτου κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που φτάνουν στα χέρια μας τα περισσότερα προσκλητήρια για επίσημα καλέσματα όπως οι γάμοι, δημιουργώντας μας μία νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση. Να σκεφτούμε δηλαδή πως θα δημιουργήσουμε κομψά looks. Ευτυχώς για όλες μας, οι νέες συλλογές των high street brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από επιλογές, ώστε η καθεμία από εμάς να διαλέξει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που της ταιριάζουν. Πρόσφατα μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε ένα φόρεμα που είναι τέλειο για ένα κάλεσμα όπως ο γάμος.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα mini φόρεμα σε σατινέ υφή, το οποίο είναι σε μία έντονη και άκρως καλοκαιρινή γαλάζια απόχρωση. Το φόρεμα ανήκει στη νέα συλλογή της Ζara για το καλοακίρι του 2023. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "My Style Rocks" συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ακριβώς στην ίδια γαλάζια απόχρωση, δημιουργώντας έτσι ένα μονοχρωματικό σύνολο.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, τα σατινέ φορέματα τόσο σε ουδέτερες μονοχρωμίες όσο και σε έντονες αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το κόκκινο, το φούξια έχουν την τιμητική τους. Σε περίπτωση που είσαι fan των flat παπουτσιών, προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμά σου με ένα ζευγάρι σανδάλια που έχουν λάμψη όπως μικρά στρας.

To look της Κατερίνας Καραβάτου

Get the item

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα από τη Ζara
Mini φόρεμα σατινέ Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ