Stylish beachwear | Αυτά είναι τα must-haves που κάθε fashionista πρέπει να έχει στη βαλίτσα της φέτος

Επισκεφτήκαμε το Summer Playground του notos και δοκιμάσαμε τα πιο trendy μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ, και ένα από τα πιο hot issues που μάλλον θα σε απασχολεί είναι τι μαγιό / παρεό / καφτάνι και λοιπά beach accessories να αγοράσεις για την πρώτη σου εξόρμηση στο νησί ή στις παραλίες της Αττικής. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και ανακαλύψαμε τον top προορισμό για shopping, που δεν είναι άλλος από τα πολυκαταστήματα notos, που βρίσκονται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, πρόσφατα άνοιξε στο ισόγειο του κτιρίου το Summer Playground, ένας χώρος που περιέχει ό, τι μπορείς να φανταστείς σχετικά με το beachwear - ό, τι πιο καλοκαιρινό σε κατάστημα μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή δηλαδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος αυτός playful χώρος στα πολυκαταστήματα notos είναι ο απόλυτος προορισμός shopping για πολλούς λόγους, με κυριότερο ωστόσο τον εξής: ότι εκεί θα βρεις τα πιο δημοφιλή fashion brands, μεταξύ των οποίων και τα Stefania Frangista, Bond-Eye, Baobab, MC2 Saint Barth και Katia Panteli - αλλά και άλλες, πολύ γνωστές και αγαπημένες μάρκες.

Ενόψει των διακοπών, που βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ, δεν γινόταν να μην επισκεφτώ τον συγκεκριμένο χώρο και να δοκιμάσω τις τελευταίες hot τάσεις σε μαγιό και ρούχα παραλίας. Έτσι, ξεκίνησα με ένα mermaid co-ord, με shimmery μπικίνι και ασορτί παρεό που μου είχε τραβήξει ήδη την προσοχή κοιτώντας το από τη βιτρίνα. Αυτό το "γοργονέ" σύνολο με τη χρυσοκλωστή υπήρχε σε 3 καλοκαιρινές αποχρώσεις (σομόν, λιλά και γαλάζιο), ενώ έδειχνε super stylish συνδυασμένο με τσάντα παραλίας και μεγάλα sunnies.

Στη συνέχεια, δεν μπορούσα να αντισταθώ στα πολύ μοντέρνα μαγιό της Stefania Frangista, και πιο συγκεκριμένα, στο φούξια μπικίνι που ταίριαξε τέλεια με λαχανί hot pants (στον ιδανικό color-blocking συνδυασμό), ροζ ψάθινο καπέλο σε western style (γιατί η θάλασσα θέλει και αντηλιακή προστασία) καθώς και γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδούλας, ψάθινη tote και... μια εντυπωσιακή βεντάλια.

Φούξια μπικίνι, Stefania Frangista. Λαχανί σορτς με φούξια φουλάρι σαν ζώνη και ψάθινη tote, όλα MC2 Saint Barth. Ψάθινο καπέλο, Lovely Hats. Γυαλιά ηλίου, Jimmy Fairly.
Φούξια μπικίνι, Stefania Frangista. Λαχανί σορτς με φούξια φουλάρι σαν ζώνη και ψάθινη tote, όλα MC2 Saint Barth. Rubber shoes, Crocs.

Βέβαια, όσο trendy κι αν είναι η παραπάνω χρωματική παλέτα, θα επιμένω να καταλήγω πάντοτε σε πιο κλασικούς, "ήσυχους" τόνους. Γι' αυτό και το επόμενο σύνολο που δοκίμασα μπήκε αμέσως στη wishlist μου: μακρύ καφτάνι με κρόσια στο τελείωμα σε χρυσή - μπεζ απόχρωση με χρυσοκλωστή φορεμένο με ολόσωμο μαγιό στην ίδια απόχρωση, ψάθινο καπέλο και άνετα χακί σανδάλια. Φυσικά, η ψάθινη basket bag, που χωράει κυριολεκτικά τα πάντα, δεν μπορούσε να λείπει από το σύνολο ώστε να είναι ολοκληρωμένο.

Ολόσωμο μαγιό, bond-eye Australia. Μακρύ καφτάνι, Le Bain par Molly Bracken. Χακί σανδάλια, Cacatoes. Ψάθινο καπέλο, Lovely Hats. Τσάντα, Bagatelle.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο τα μαγιό, τα καφτάνια και τα φορέματα / παρεό που μου τράβηξαν την προσοχή - και ήταν όντως άπειρα, όπως θα διαπίστωσες κι από τις φωτογραφίες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν το γεγονός ότι όπου κι αν έστρεφες το βλέμμα σου, και όποια μικρή ή μεγαλύτερη τσάντα (και γωνιά) ήθελες να εξερευνήσεις, έβρισκες κάποιο μικρό αξεσουάρ / πετσέτα / μαντήλι / καπέλο που ξεπρόβαλλε σαν μια κρυμμένη έκπληξη από μέσα της - η χαρά του κάθε shopper δηλαδή. Έτσι, στο Summer Playground μπορείς επίσης να βρεις ρακέτες για ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο, παιχνιδιάρικα φουσκωτά με υπέροχες fashionable εικόνες, μαντήλια και κομψές πετσέτες θαλάσσης, καπέλα και γυαλιά ηλίου σε ό, τι στιλ μπορείς να φανταστείς, μέχρι και βεντάλιες αλλά και αντηλιακά προϊόντα.

Το ακόμα καλύτερο; Έχει και αντρικό τμήμα, έτσι ώστε με μια επίσκεψή σου στο κατάστημα, μπορείς να κάνεις τα ψώνια και για τον αγαπημένο σου. Θες περισσότερα για να σε πείσουμε να το επισκεφτείς σήμερα κιόλας;

Cover photo:

Εμπριμέ surfer swimsuit, Stefania Frangista

Κίτρινο jockey hat, Gant

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Styling: Γιώτα Διονυσοπούλου

Το μακιγιάζ της editor έγινε με προϊόντα SENSAI.

Ακολούθησε τα πολυκαταστήματα notos στα social κανάλια
IG: notosofficial FB: notosGreece YouTube: notosofficial TikTok: notos_official