Follow us

Οι συμβουλές μόδας στις οποίες ορκίζονται οι Γαλλίδες το καλοκαίρι και δεν μοιράζονται συχνά

Τα στιλιστικά μυστικά των Γαλλίδων για το καλοκαίρι.

street style Splash News / Ideal Image

Το στιλ των Γαλλίδων fashionistas είναι πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτή ανεπιτήδευτη κομψότητα που αποπνέει το στιλ τους, δηλαδή η αίσθηση πως δείχνουν προσεγμένες χωρίς να έχουν καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια είναι άξια θαυμασμού για πολλές από εμάς. Φυσικά, όπως όλες οι fashionistas, έτσι και οι Γαλλίδες έχουν τα δικά τους στιλιστικά μυστικά, που κάνουν το ντύσιμό τους να ξεχωρίζει.

Styling Tip No1

Η πρώτη στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι να εμπλουτίζουν τη συλλογή τους με παντελόνια από λινό ύφασμα. Οι νέες συλλογές των brands άλλωστε προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από λινά παντελόνια τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό και το μπεζ όσο και σε πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το ροζ ή οι αποχρώσεις του μπλε. Εξίσου σημαντικό για τις Γαλλίδες fashionistas όμως είναι να φορούν το λινό παντελόνι σε κάθε περίσταση. Ακριβώς αυτή είναι η αγαπημένη τους συμβουλή μόδας για το καλοκαίρι.

Styling Tip No2

Μία επιπλέον εξαιρετικά χρήσιμη συμβουλή αφορά τα πουκάμισα, τα οποία αγαπούν και επιλέγουν πολύ συχνά οι Γαλλίδες. Το tip που προτείνουν είναι πως εκτός από τις γυναικείες συλλογές, αξίζει να ρίχνεις μία ματιά και στο section της ανδρικής μόδας. Εκεί θα βρεις ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία από πουκάμισα σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ σου. Οι loose γραμμές που χαρακτηρίζουν τις ανδρικές δημιουργίες δημιουργούν ένα πολύ cool αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ