Follow us

Μαρία Μενούνος | Ο stylish τρόπος που φόρεσε flat παπούτσια σε βραδινή έξοδο

Το κομψό και άνετο βραδινό look που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος | Ο stylish τρόπος που φόρεσε flat παπούτσια σε βραδινή έξοδο NDP Photo Agency

Οι περισσότερες γυναίκες όταν σκεφτόμαστε μία βραδινή έξοδο αλλά και το outfit που θα επιλέξουμε να φορέσουμε σε αυτή, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα σε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και ενώ μπορεί τα ψηλοτάκουνα παπούτσια να αναβαθμίζουν ενίοτε την εμφάνιση μας τόσο λόγω της θηλυκότητας που προσδίδουν στην εμφάνιση μας όσο και με την στιλιστική αξία που μπορούν να χαρίσουν στο σύνολο μας, ένα ζευγάρι flat παπούτσια μπορούν να αναβαθμίσουν εξίσου το outfit μας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι περισσότερο εύκολο να βρούμε το ζευγάρι flat που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση μας καθώς η γκάμα επιλογών που διατίθενται στην αγορά καλύπτουν όλα τα γούστα. Σανδάλια, πέδιλα όπως και mules μπορούν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις άνετη αλλά και κομψή. Ένα ζευγάρι flat σανδάλια συγκεκριμένα μπορούν να ολοκληρώσουν το outfit σου όποιο και αν είναι αυτό αλλά και σε κάθε περίσταση. Μπορείς να τα φορέσεις με αέρινα φορέματα κάθε μήκους, με jumpsuits, φούστες, σορτς αλλά και ζιπ κιλότ δημιουργώντας ένα άνετο και stylish look.

Έμπνευση για τα σανδάλια που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε βραδινή μας έξοδο μας έδωσε η Μαρία Μενούνος σε πρόσφατη εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Μενούνος επέλεξε να φορέσει μία λευκή jumpsuit σε loose γραμμή την οποία συνδύασε με μαύρο leather jacket και μαύρα flat σανδάλια με τρουκς. Το διακριτικό μακιγιάζ της και το ανάλαφρο hairlook της ολοκλήρωσαν το αέρινο καλοκαιρινό ύφος που ήθελε να πετύχει.

Δες την εμφάνιση της

Μαρία Μενούνος | Ο stylish τρόπος που φόρεσε flat παπούτσια σε βραδινή έξοδο

Flat Sandals, Envie Shoes

Σανδάλια, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ