Follow us

Tommy Jeans x Keith Haring | Όταν η pop art συνάντησε τη μόδα

Η νέα capsule συλλογή της Tommy Hilfiger με σχέδια του Keith Haring αξίζει την προσοχή σου.

Tommy Jeans x Keith Haring | Όταν η pop art συνάντησε τη μόδα Courtesy of Tommy Hilfiger

"Art is for everybody”. Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να διαδώσει ο Keith Haring τη δεκαετία του 1980, ένα μήνυμα που είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ στην εποχή που διανύουμε με την αυτοέκφραση, το inclusivity και τον εκδημοκρατισμό της μόδας να αποτελούν βασικούς πυλώνες στην σκέψη πίσω από τη δημιουργία των συνόλων που επιλέγουμε να φορέσουμε όπως και να αγοράσουμε. Αυθεντικότητα, inclusivity, συναίσθημα, είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις που θέλουμε να χαρακτηρίζουν αυτά που επιλέγουμε να φοράμε στην καθημερινότητα μας. Αυτές οι αξίες εκφράζονται με σύγχρονο τρόπο στη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger: Tommy Jeans X Keith Haring.

Tommy Jeans x Keith Haring | Όταν η pop art συνάντησε τη μόδα

Στη νέα capsule συλλογή της Tommy Hilfiger, η μόδα συναντά την τέχνη υπενθυμίζοντας την αισθητική των δύο πολιτιστικών πρωτοπόρων και το "welcome all” όραμα τους. Στη συλλογή Tommy Jeans x Keith Haring, πρωταγωνιστούν τα graphic designs του πρωτοποριακού Keith Haring τοποθετημένα σε αγαπημένα κλασικά κομμάτια της Tommy Jeans στην ανδρική και γυναικεία συλλογή δίνοντας μία pop art νότα και την αδιαμφισβήτητη θετική ενέργεια του Haring στο σύγχρονο prep. Στη νέα capsule συλλογή οι χαλαρές prep σιλουέτες του Tommy Hilfiger γίνονται ο απόλυτος καμβάς για τα δημοφιλέστερα έργα τέχνης του Keith Haring όπου και τα βρίσκουμε εικονογραφημένα με εικονίδια σε βαμμένες, ξεβαμμένες και washed up επεξεργασίες.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Τα key items της συλλογής περιλαμβάνουν διαχρονικά Tommy Hilfiger κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση αλλά και να συνδυαστούν μεταξύ τους για τα πιο pop art σύνολα. Εμείς λατρέψαμε το unisex varsity jacket με σήματα σκύλων που χορεύουν στα δερμάτινα μανίκια και το δημοφιλές πρόσωπο καρδιά του Haring, από σενίλ στο στήθος του jacket. Το επόμενο σύνολο δεν πρόκειται να λείπει από το bucket list μας: Το matching set που αποτελείται από cropped φούτερ και ψηλόμεσο σορτς με ιδιαίτερο floral print στο οποίο διακρίνουμε τόσο την prep αισθητική της Tommy Hilfiger όσο και τα ξεχωριστά και αναγνωρίσιμα σχέδια του Keith Haring.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Το επόμενο ολοκληρωμένο look που επιθυμούμε να εντάξουμε στη συλλογή μας και είναι ιδανικό για casual άνετες εμφανίσεις στην πόλη ή το νησί, είναι το γυναικείο hook up top και matching σορτς στα οποία βλέπουμε να ζωντανεύουν τα γραφικά της πρόσκλησης για την έκθεση του Keith Haring στο Westbeth Paint's Space το 1991, μία πρόσκληση που αντιπροσωπεύει απόλυτα τον τρόπο επικοινωνίας του Keith Haring με το κοινό καθώς ο καλλιτέχνης χρησιμοποιούσε συχνά αφίσες και προσκλήσεις ως μορφή τέχνης. Το επόμενο key item που ξεχωρίσαμε και δεν πρόκειται να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας είναι το λευκό unisex T-shirt όπου στο πίσω μέρος του δείχνει εννέα Polaroid φωτογραφίες του Haring που τραβήχτηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Tο επόμενο pop art look που μας κέρδισε είναι η unisex φόρμα σε γκρι απόχρωση με τις δημοφιλείς χορευτικές φιγούρες του Haring, συνδυασμένο με το μακρυμάνικο printed top της συλλογής με την πρόκληση για την έκθεση στο Westbeth Paint's Space, ένα ιδανικό outfit για τις λάτρεις της μόδας αλλά και της άνεσης.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο tommy.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr