Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Το casual chic πρωινό look που δημιούργησε με μία παντελόνα

Το καλοκαιρινό σύνολο της Έλενας Παπαρίζου είναι ιδανικό για casual chic εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου |  Το casual chic πρωινό look που δημιούργησε με μία παντελόνα NDP Photo Agency

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή όπου πρωταγωνιστούν τα φορέματα και οι φούστες της γκαρνταρόμπας μας, για εμφανίσεις όμως με ποικιλία και διαφορετικότητα, δεν ξεχνάμε τα παντελόνια και τις παντελόνες με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε δροσερά και ενδιαφέροντα looks για κάθε περίσταση. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του σωστού παντελονιού ή παντελόνας παίζει πρωταρχικά το ύφασμα του κομματιού, το χρώμα του, ενώ, το σωστό styling είναι αυτό το οποίο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα ανάλαφρο και καλοκαιρινό look.

Για να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό look με μία παντελόνα σημαντικό είναι να επιλέξεις ένα ελαφρύ ύφασμα και μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Λευκό, μπεζ, κίτρινο είναι κάποιες από τις επιλογές σου, όπως και οι αγαπημένες παστέλ αποχρώσεις, οι οποίες συγκαταλέγονται στα χρώματα τάσεις της φετινής σεζόν. Ανάλογα με την περίσταση και το dress code μπορείς να επιλέξεις το ανάλογο styling. Για μία βραδινή έξοδο μπορείς να συνδυάσεις την παντελόνα σου με ένα crop top, tank top ή strapless και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Από την άλλη για μία casual chic πρωινή εμφάνιση το look της Έλενας Παπαρίζου είναι ιδανικό. Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει μία παντελόνα σε baby blue παστέλ απόχρωση την οποία συνδύασε με cropped πουκάμισο σε λευκή απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά κομψά sneakers χαρίζοντας άνεση και κομψότητα στο outfit της.

Δες την εμφάνιση της

Έλενα Παπαρίζου |  Το casual chic πρωινό look που δημιούργησε με μία παντελόνα

Cropped πουκάμισο με κόμπο, H&M

Παντελόνι με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ