Follow us

Γίνε η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου και στην παραλία | Τα μαγιό που αξίζει να έχει στη συλλογή της μία fashionista

Κομψά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο.

MissBloom TEAM
Calvin Klein Courtesy of Calvin Klein

Βουτιές σε καταγάλανα νερά, χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, δροσερά cocktails πλάι στο κύμα. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή για πολλούς λόγους και κυρίως επειδή το στιλ μας είναι πιο ανάλαφρο και cool. Απόλυτος πρωταγωνιστής του θερινού στιλ είναι τα μαγιό. Ολόσωμα ή μπικίνι, τα μαγιό είναι η πρώτη αγορά που θέλουμε να κάνουμε μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει και που ανυπομονούμε να φορέσουμε. Φυσικά, πριν κάνουμε τις τελικές μας επιλογές, χρειάζεται να ενημερωθούμε για τις τάσεις της μόδας και να αναλογιστούμε τι ακριβώς ταιριάζει στο δικό μας στιλ αλλά και ποιες γραμμές αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας. Το πιο σημαντικό είναι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με μαγιό που μας κάνουν να αισθανόμαστε η καλύτερη και πιο κομψή εκδοχή του εαυτού μας.

Η πιο έξυπνη και safe τακτική που ακολουθούν οι fashion experts είναι να επενδύουν σε διαχρονικά σχέδια με σύγχρονες πινελιές. Κάπως έτσι, η capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού -και της παραλίας- παραμένει αναλλοίωτη από τις παροδικές τάσεις της μόδας, ενώ τα beach looks είναι πολύ μοντέρνα και cool. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανακαλύψεις τη συλλογή του brand που συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλεις να αποπνέει με το στιλ σου, ακόμα και στην παραλία.

Ως fashion lovers λοιπόν, η δική μας προσοχή επικεντρώθηκε στη νέα συλλογή της Calvin Klein, η οποία πρόκειται να ικανοποιήσει τις στιλιστικές ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής fashionistas. Η beachwear συλλογή του brand αποτελείται από νεανικά μαγιό για κάθε στιλ και σωματότυπο, το στιλ των οποίων είναι διαχρονικό, αλλά με μία πιο φρέσκια πινελιά. Εξαιρετικά σημαντικό πριν επιλέξεις το μαγιό σου είναι να θέσεις την ποιότητα των υφασμάτων ως βασικό γνώμονα, αφού κάπως έτσι θα το έχεις για χρόνια στη συλλογή σου.

Ποια είναι λοιπόν τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό που φορούν ξανά και ξανά οι γυναίκες με στιλ;

Το λευκό ολόσωμο μαγιό

Συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και του διαχρονικού στιλ, το λευκό ολόσωμο μαγιό αξίζει να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις της καλοκαιρινής shopping list. Γιατί; Θα το φοράς για χρόνια, πρόκειται να αναδείξει το μαύρισμά σου, ενώ μπορείς να το φορέσεις ακόμα και ως τοπ σε συνδυασμό με μία ψηλόμεση παντελόνα, φούστα ή σορτς.

Φέτος το καλοκαίρι, προτείνουμε να αποκτήσεις ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο, από τη νέα συλλογή της Calvin Klein.

Γίνε η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου και στην παραλία | Τα μαγιό που αξίζει να έχει στη συλλογή της μία fashionista

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο Calvin Klein

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό

Εξίσου must have είναι και το μαύρο ολόσωμο μαγιό. Ακολουθώντας τις τάσεις του beachwear, προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα ασύμμετρο all time classic ολόσωμο με sexy κοψίματα.

Calvin Klein

Ολόσωμο μαγιό- Multi ties Calvin Klein

Το must have μπικίνι

Εάν αγαπάς τα μπικίνι και τα χαρούμενα χρώματα, το best seller μαγιό σε ροζ απόχρωση με το μονόγραμμα της CK πρόκειται να αναβαθμίσει τα looks της παραλίας.

Calvin Klein

Μπικίνι τριγωνικό Calvin Klein

Μπικίνι σλιπ Calvin Klein

Το statement μαγιό

Στη συλλογή σου όμως, αξίζει να προσθέσεις και ένα πιο ιδιαίτερο μαγιό. Η δική μας πρόταση είναι αυτό το μπικίνι σε ροζ tie-dye μοτίβο που αναδεικνύει κάθε σιλουέτα.

Calvin Klein

Μπικίνι τοπ Calvin Klein

Μπικίνι σλιπ Calvin Klein

Το μαύρο ψηλόμεσο μπικίνι

Η λίστα των swimwear essentials ολοκληρώνεται με ένα μαύρο μπικίνι. Ψηλόμεσα και μη bottoms, minimal bandeau και τριγωνικά μπικίνι τοπ κολακεύουν κάθε σώμα, αναβαθμίζουν το sexiness και αποκτούν μία σταθερή θέση στη βαλίτσα των διακοπών μας.

Calvin Klein

Μπικίνι τοπ Calvin Klein

Μπικίνι σλιπ ψηλόμεσο Calvin Klein

Η καλοκαιρινή συλλογή της Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ