Follow us

Classic is fantastic | Τα διαχρονικά καλοκαιρινά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θεωρούνται επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου και θα φοράς για πολλές σεζόν ανεξαρτήτως τάσεων

Classic is fantastic | Τα διαχρονικά καλοκαιρινά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα Splash News / Ideal Images

Λογικό είναι οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα να παρακολουθούν τις τάσεις της κάθε σεζόν και να τις εμπιστεύονται για τις προτάσεις που ο κόσμος της μόδας προτείνει να ακολουθήσουμε, προσαρμόζοντας τες φυσικά στο στιλ τους. Ανεξαρτήτως όμως τάσεων και προτάσεων που δεχόμαστε σε κάθε νέα σεζόν για τα items που θα ανανεώσουν και θα κάνουν επίκαιρα τα looks μας , υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία μπορούμε να δούμε σαν επένδυση.

Τα staples που μπορούμε να θεωρήσουμε επένδυση είναι εκείνα τα οποία, όποια και αν είναι τα trends της κάθε σεζόν, είναι minimal και διαχρονικά. Τα κομμάτια αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να τα φοράμε για αρκετά χρόνια, εάν τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση, όσο και το να τα συνδυάζουμε μεταξύ τους για να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα όπως και να τα σετάρουμε με άλλα items που περιλαμβάνονται στις τάσεις της σεζόν.

Πέρα από το ίδιο το item στο οποίο είναι σημαντικό να δώσουμε βάση, κύριο ρόλο παίζουν και οι αποχρώσεις τις οποίες θα διαλέξουμε. Ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για να πετύχουμε την minimal timeless wardrobe που επιθυμούμε εντάσσοντας σε αυτή κομμάτια όπως πουκάμισα και πουκαμίσες, ζιπ κιλότ, denim φούστες, λινά blazer και παντελόνες, λευκά φορέματα σε κλασικές αέρινες γραμμές όπως και denim κομμάτια.

Παρακάτω βρήκαμε τα διαχρονικά κομμάτια με τα οποία μπορείς να ξεκινήσεις να εμπλουτίζεις την γκαρνταρόμπα σου για να δημιουργήσεις μία time capsule wardrobe.

Φόρεμα μακρύ με εσωτερικό White, ALE

Ψάθινη τσάντα shopper, H&M

Πουκάμισο oversize τσέπη, Mango

Σαλοπέτα τζιν, Helmi

Ίσιο παντελόνι από βαμβακερό και λινό μείγμα, Massimo Dutti

Βερμούδα σορτς με τσέπες, Pink Woman

Maxi τζιν φούστα vintage, Stradivarius

Blazer από 100% λινό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ