Follow us

Ipanema | Δεν θα ξέρεις ποιο ζευγάρι να πρωτοδιαλέξεις από τις φετινές προτάσεις του brand

Το brand που έχουμε συνδέσει με τον ορισμό του καλοκαιριού, της ζωντάνιας και των διακοπών.

MissBloom TEAM
Courtesy of Ipanema

Όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι μία από τις πρώτες σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό, καθώς έχουμε συνδέσει το καλοκαίρι μαζί τους, είναι οι αγαπημένες μας σαγιονάρες. Το απόλυτο καλοκαιρινό ζευγάρι παπούτσια που μας συνοδεύει σε κάθε μας εξόρμηση. Οι άνετες, ευκολοφόρετες σαγιονάρες ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση χαρίζοντας στο βήμα μας άνεση και στο look μας ξεγνοιασιά και ανεμελιά, ακριβώς όπως αρμόζει στην εποχή.

Ipanema | Δεν θα ξέρεις ποιο ζευγάρι να πρωτοδιαλέξεις από τις φετινές προτάσεις του brand
Courtesy of Ipanema

Εάν αναζητάς τις σαγιονάρες που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου, τότε η Ipanema είναι το brand στο οποίο πρέπει να απευθυνθείς.

Courtesy of Ipanema

Οι αυθεντικές σαγιονάρες απευθείας από την Βραζιλία κυκλοφορούν σε flip flops αλλά και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ ή έντονους τόνους, μία γκάμα επιλογών που δύναται να καλύψει όλα τα γούστα ενώ απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, όποιο και εάν είναι το στιλ της.

Courtesy of Ipanema

Κάθε καλοκαίρι ανυπομονούμε με αγωνία να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή της Ipanema, καθώς είναι πραγματικά μία μεγάλη έκπληξη οι νέες προτάσεις του brand.

Courtesy of Ipanema
Courtesy of Ipanema

Η φετινή συλλογή της Ipanema ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τις προσδοκίες μας, καθώς περιλαμβάνει κομμάτια σε έντονα χρώματα όπως κοραλλί, κίτρινο, πετρόλ και γαλάζιο, αλλά και πιο ήπιους τόνους όπως του χαλκού, της πούδρας, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου, προσφέροντας ποικιλία διαφορετικών επιλογών σε όλα τα είδη στιλ.

Courtesy of Ipanema

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο επιλέγουμε τις Ipanema είναι για την ευαισθησία και τον σεβασμό που δείχνει το brand προς το περιβάλλον. Η collection αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον με διεθνείς πιστοποιήσεις.

Courtesy of Ipanema

Η Ipanema ακολουθεί και στηρίζει την τάση του πράσινου μέλλοντος και τη βιωσιμότητα πρωτοπορώντας σ' έναν ευαίσθητο τομέα.

Courtesy of Ipanema

Όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, μπορείς να τη δεις στο www.adamsshoes.gr

Facebook
Instagram: @ipanema_greece
Youtube

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ