Follow us

Το ρομαντικό στιλ φορέματος που επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι οι celebrities

Τα αέρινα φορέματα που θα θέλεις να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

MissBloom TEAM
Το ρομαντικό στιλ φορέματος που επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι οι celebrities Instagram

Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε τα πιο ανάλαφρα και αέρινα φορέματα για να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας με το θηλυκό και ξέγνοιαστο ύφος που αποπνέουν. Αναμφίβολα, οι γραμμές και τα σχέδια στα αγαπημένα μας φορέματα ποικίλλουν δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και την αισθητική μας όπως και να πειραματιστούμε με νέες γραμμές φορεμάτων και πιθανώς ανακαλύπτοντας μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε αυτά που προτιμάμε και μας ταιριάζουν.

Για κάθε νέα σεζόν ο κόσμος της μόδας προτείνει τις νέες τάσεις που πρόκειται να δούμε τόσο στα street style looks όσο και στα αγαπημένα μας fashion brands. Κάποιες από αυτές τις τάσεις καταφέρνουν να επικρατήσουν και να καταλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας, ενώ άλλες μπορεί να χρειάζεται να παρατηρήσουμε την τάση καθώς μπορεί να μην έχει κεντρίσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ή να δημιουργείται μέσω των street style looks των fashion it girls δίνοντας μας την απαραίτητη έμπνευση για νέες φρέσκες ιδέες για τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Μία τάση που σιγά αναδύεται, παρατηρήσαμε να προτιμούν οι fashionistas celebrities στο ύφος που αποπνέουν τα φορέματα που προτιμούν. Συγκεκριμένα τα εν λόγω φορέματα έχουν όλα ρομαντικό χαρακτήρα και κοινά χαρακτηριστικά όπως παστέλ αποχρώσεις, – συνήθως – puffer μανίκια και ένα ρομαντικό ύφος το οποίο δεν μπορεί να μην ξεχωρίσει. Παρακάτω οι stylish celebrities που προτίμησαν το ρομαντικό ύφος στα φορέματα τους.




Το ρομαντικό στιλ φορέματος που επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι οι celebrities

Κρεπ φόρεμα με φουσκωτό μανίκι, H&M

Μίνι φλοράλ φόρεμα, Pink Woman

Έμπριμέ midi φόρεμα με φλοράλ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ