Follow us

Η Γαία Μερκούρη φόρεσε τα sneakers της σε βραδινή έξοδο | Πώς να τα φορέσεις και εσύ

Φόρεσε τα sneakers σου στην βραδινή σου έξοδο με τον πιο stylish τρόπο

Η Γαία Μερκούρη φόρεσε τα sneakers της σε βραδινή έξοδο | Πώς να τα φορέσεις κι' εσύ Instagram@gaiamercuri

Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου αισθανόμαστε την ανάγκη να έχουμε ακάλυπτα όσα περισσότερα σημεία του σώματος μας γίνεται έτσι ώστε να καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες, και αυτό ισχύει τόσο στα κομμάτια που διαλέγουμε για να δημιουργήσουμε το σύνολο μας, όσο και στα παπούτσια τα οποία αφήνουν το πέλμα ευάερο και δροσερό. Και ενώ μπορεί αυτή η δροσιά να είναι σε πολλές περιστάσεις απαραίτητη, πολλές είναι εξίσου και οι φορές που αναζητάμε τα άνετα sneakers μας.

Τα τελευταία χρόνια, τα αγαπημένα και πολύ άνετα sneakers έχουν γίνει πρωταγωνιστής κάθε πιθανού look τόσο casual όσο και formal, συμβάλλοντας στο να δημιουργούμε stylish outfits χωρίς όμως να χάνουμε την άνεση και το σταθερό μας βήμα. Τα sneakers έχουν μπει τόσο στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας που όσες γυναίκες τα αγαπούν λίγο παραπάνω, δεν υπάρχει εποχή του χρόνου όπου θα τα αποχωριστούν. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται να ανήκει και η Γαία Μερκούρη.

Η Γαία Μερκούρη, η οποία έχει ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο στιλ, σε event του brand Sugarfree επέλεξε να φορέσει ένα βραδινό look και να το συνδυάσει με τα sneakers της. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα twin set το οποίο αποτελούταν από μαύρο crop top και μαύρο mini σορτς, το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers σε λευκή και πράσινη απόχρωση.

Η εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη φόρεσε τα sneakers της σε βραδινή έξοδο | Πώς να τα φορέσεις και εσύ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ