Follow us

Summer must haves | Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Τα παπούτσια που χρειάζεται το καλοκαίρι μία κομψή fashionista.

MissBloom TEAM
envie Courtesy of Envie Shoes

Ο ήλιος λάμπει πλέον τόσο δυνατά που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Η ανανέωση της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας δεν παίρνει άλλη αναβολή και όπως πάντα θα ξεκινήσουμε από το αξεσουάρ που κυριαρχεί σε κάθε outfit, τα παπούτσια.

Εξάλλου με τόσες πολλές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, γάμους, cocktail nights, εξορμήσεις στην παραλία, ακόμη και casual Fridays στο γραφείο, χρειαζόμαστε επειγόντως παπούτσια που θα μας κρατήσουν άνετες, μοδάτες και έτοιμες για οτιδήποτε προκύψει.

Ποια είναι όμως τα σωστά σχέδια να εντάξουμε τώρα στο καλάθι αγορών και την ντουλάπα μας ώστε να δώσουμε fashion αέρα στα καλοκαιρινά μας looks;

Όπως συνηθίζουμε, κάθε φορά που η συζήτηση αφορά παπούτσια, μπήκαμε κατευθείαν στο e-shop της Envie Shoes και εντοπίσαμε τα must-haves του φετινού καλοκαιριού. Σημειώνεις;

#1 Φλατ σανδάλια

Κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια. Συνδυάζονται εύκολα με κάθε outfit, είναι άνετα, ευέλικτα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα day-to-night look.

Summer must haves | Αυτά είναι τα παπούτσια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Φλατ σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες, βρες τα εδώ.

#2 Wedges are back

Θέλετε να προσθέσετε ύψος στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, χωρίς όμως να θυσιάσετε την άνεση σας; Οι πλατφόρμες επιστρέφουν δυναμικά και γίνονται ο σύμμαχος μας για ένα minimal look με super modern twist.

Envie Shoes

Πλατφόρμα σε 3 χρώματα, βρες τα εδώ.

#3 Πλεκτά mules

Αυτά τα κομψά mules είναι η τέλεια επιλογή για τις casual days στο γραφείο μέχρι και στην παραλία. Αποτελούν την απόλυτη fashion προσθήκη καθώς τα μυτερά mules κάνουν ξανά την εμφάνιση τους την φετινή σεζόν, σε μοντέρνες σιλουέτες εμπνευσμένες από τα μποεμ ‘70s.

Envie Shoes

Μαύρα μυτερά mules με διάτρητη πλέξη, βρες τα εδώ.

#4 Total Denim

Σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι το mega trend της φετινής σεζόν είναι το απόλυτο denim σε όλες του τις εκδοχές. Σου βάζουμε παρακάτω λινκ και ευχόμαστε να προλάβεις το statement mule της Envie Shoes που βγαίνει διαρκώς sold-out. Λογικό το βρίσκουμε, αφου εκτός του ότι δίνει μια fresh διάθεση σε όλα τα looks, θα διαπιστώσεις μόλις το φορέσεις πως είναι και ό,τι πιο άνετο έχεις φορέσει ποτέ.

Envie Shoes

Denim platform mule, βρες το εδώ.

#5 Mirror-effect

Χοντρά τακούνια, ιδιαίτερα χρώματα, περίτεχνα δεσίματα και υφές που δίνουν την αίσθηση καθρέφτη είναι όλα όσα κάνουν τα ψηλοτάκουνα αυτής της σεζόν να ξεχωρίζουν. Είστε έτοιμες να τραβήξετε όλα τα βλέμματα και να πετύχετε το πιο fashionable party look του καλοκαιριού; Με το παρακάτω σχέδιο από τη συλλογή Mairiboo For Envie, σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Envie Shoes

Ροζ block heel sandal, βρες το εδώ.

Μπορείτε να δείτε φυσικά ολοκληρωμένη την καλοκαιρινή συλλογή στο site envieshoes.gr και να διαλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο που θα σας συντροφεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ