Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τις ιδανικές μπαλαρίνες για summer looks στην πόλη

Οι κομψές και επίκαιρες μπαλαρίνες που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου στην πόλη

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τις ιδανικές μπαλαρίνες για summer looks στην πόλη Instagram@dutchesss_

Το καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να φοράνε παπούτσια τα οποία θα τους παρέχουν δροσιά και ελευθερία στα πέλματα. Αναμφίβολα οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού μας ξυπόλητες σε μία παραλία, τουλάχιστον όμως όσο βρισκόμαστε στην πόλη, αναζητάμε τα σύνολα που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και θα εκφράζουν ταυτόχρονα την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Πέρα όμως από τα κλασικά καλοκαιρινά ζευγάρια παπούτσια που έχουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε τα summer looks μας, όπως flat σανδάλια, πέδιλα, loafers, sneakers κλπ, με τις τάσεις της φετινής σεζόν, στη λίστα συνυπολογίζονται και οι μπαλαρίνες. Το αγαπημένο ζευγάρι flat έχει τη δυνατότητα να δώσει έναν prep αέρα στο ντύσιμο μας όπως και να μας βοηθήσει να δώσουμε σε ένα casual καλοκαιρινό outfit έναν περισσότερο formal αέρα. Αναμφίβολα η επιλογή της ιδανικής μπαλαρίνας για αυτή την εποχή μπορεί να είναι κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο καθώς δεν θα βρούμε με άνεση ποικιλία επιλογών ή μπορεί να μην είσαι σίγουρη για το ποια ballet flats ταιριάζουν καλύτερα στην εποχή.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας το έδωσε η Δούκισσα Νομικού η οποία επέλεξε τις μπαλαρίνες που μπορούν να φορεθούν κάθε εποχή αλλά και κάθε ώρα της ημέρας. Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα κομψό twin set σε γαλάζια απόχρωση το οποίο αποτελούταν από mini φούστα και V κοντομάνικο top ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι square toe ballet flats σε nude απόχρωση του brand Envie Shoes.

Δες την εμφάνιση της

Το nude ζευγάρι μπαλαρίνες της Envie Shoes είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις κομψά σύνολα στην πόλη και να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε μοτίβο ή χρώμα ταιριάζει στην αισθητική και το στιλ σου. Σετάρεται άψογα τόσο με φούστες σε όλα τα μήκη, παντελόνες, φορέματα όπως και σορτς.

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τις ιδανικές μπαλαρίνες για summer looks στην πόλη
Square toe ballet flats, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ