Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το φόρεμα της στο χρώμα τάση του καλοκαιριού θα αναδείξει τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα

Το χρώμα τάση που αξίζει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Μαρία Ηλιάκη | Το φόρεμα της στο χρώμα τάση του καλοκαιριού θα αναδείξει τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα Instagram@marakiiliaki

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν τις τάσεις που προτείνει ο κόσμος της μόδας την εκάστοτε σεζόν, τότε σίγουρα δεν θα σου έχει περάσει απαρατήρητη η τάση που θέλει τα color splash χρώματα να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις είτε σαν total looks είτε σαν ένα pop of color στα σύνολα μας το οποίο αυτόματα τα αναβαθμίζει ανεβάζοντας ταυτόχρονα τη διάθεση μας.

Ανάμεσα στα χρώματα πρωταγωνιστές της σεζόν όπως το cobalt blue, το έντονο φούξια, το έντονο πορτοκαλί, τις αποχρώσεις του lime όπως και τις αποχρώσεις του κόκκινου. Και ενώ μπορεί οι fluo αποχρώσεις του φούξια, του lime και του πορτοκαλί να μοιάζουν περισσότερο ταιριαστές στη θερινή περίοδο, σε άλλο ένα χρώμα που αξίζει να επιστήσουμε την προσοχή μας για φέτος το καλοκαίρι είναι το κόκκινο. Το φλογερό κόκκινο είναι ιδανικό για να μας χαρίσει μία εντυπωσιακή και αξιομνημόνευτη εμφάνιση είτε επιλέξουμε να το φορέσουμε ως κομμάτι του συνόλου μας, είτε επιλέξουμε ένα total look ή σε περίπτωση που δώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας σε ένα one piece σε κόκκινη απόχρωση όπως ένα φόρεμα ή ένα jumpsuit.

Το πόσο εντυπωσιακό μπορεί να φανεί ένα κόκκινο φόρεμα τους καλοκαιρινούς μήνες μας υπενθύμισε η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε midi μήκος και έντονη κόκκινη απόχρωση του brand Victoria Beckham ενώ ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση Yves Saint Laurent και έντονο κόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ της.

Δες την εμφάνιση της

Μαρία Ηλιάκη | Το φόρεμα της στο χρώμα τάση του καλοκαιριού θα αναδείξει τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα

Ένα κόκκινο φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση, όπως της Μαρίας Ηλιάκη είναι ιδανικό για να σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς όπως και να αναδείξει την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Συνδύασε το με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις σε αξεσουάρ και υποδήματα ενώ για ένα statement look επέλεξε παπούτσια σε μεταλλιζέ αποχρώσεις του χρυσού ή του ασημένιου.

Φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, Zara

Εφαρμοστό φόρεμα με πλέξη ριμπ, Η&Μ

Φόρεμα ανάγλυφο με δέσιμο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ