Follow us

Η καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών που θα αναβαθμίσει τις day to night εμφανίσεις σου

Τα κομψά ζευγάρια που θα ανανεώσουν το στιλ και την γκαρνταρόμπα σου

MissBloom TEAM
Courtesy of Adam's Shoes

Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας. Πέρα όμως από τα ρούχα στα οποία επενδύουμε για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στη συλλογή μας, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα υποδήματα τα οποία επιλέγουμε για να συνδυάσουμε τα κομμάτια από τα οποία απαρτίζονται τα looks μας. Τα παπούτσια τα οποία επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας είναι τόσο σημαντικά, καθώς όπως γνωρίζει η κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, το σωστό ζευγάρι μπορεί να απογειώσει το σύνολο μας, ενώ ένα "λάθος” ζευγάρι μπορεί αυτόματα να το υποβαθμίσει.

Εάν επιθυμείς να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου συλλογή αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τόσο τα casual όσο και τα formal looks σου, η καλοκαιρινή συλλογή της Adam's Shoes είναι εδώ για να κάνει την επιλογή σου πιο εύκολη και πολύ διασκεδαστική.

Η καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών που θα αναβαθμίσει τις day to night εμφανίσεις σου

Εάν αναζητάς μία επίκαιρη και κομψή επιλογή, τότε η ρετρό αισθητική όπως και η άνεση που προσφέρουν τα clogs, τα οποία έχουν επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις σου, ένα ζευγάρι clogs μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα απογευματινά cocktails στην πόλη, ενώ είναι η έξυπνη επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σου στο νησί καθώς θα σου χαρίσουν την άνεση και το στιλ που επιθυμείς.

Courtesy of Adam's Shoes

Προτίμησε τα mid-heel slingback clogs για extra άνεση στα καθημερινά σου looks και συνδύασε τα με τα αέρινα φορέματα σου, τις wide leg παντελόνες σου όπως και με τα denim παντελόνια και σορτς σου για ξέγνοιαστα summer looks.

Courtesy of Adam's Shoes

Φυσικά, στην Adam's Shoes πέρα από τα άνετα και stylish clogs, θα ανακαλύψεις ποικιλία από τα αγαπημένα σου υποδήματα όπως πλατφόρμες, flat σανδάλια και πέδιλα που θα γίνουν απαραίτητα στην καθημερινότητα σου.

Courtesy of Adam's Shoes

Για μία βραδινή εμφάνιση στην οποία θέλεις να δημιουργήσεις ένα glam party outfit, η Adam's Shoes προσφέρει μία γκάμα επιλογών από την οποία δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα και το πέλμα, λαμπερά στρας, είναι κάποιες από τις glam επιλογές που προσφέρει η Adam's Shoes για τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, στυλ και ιδέες…… www.adamsshoes.gr

Και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε στο facebook, το Instagram και το YouTube την Adam's Shoes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ