Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το crop top από τα H&M που ταιριάζει τέλεια με σορτς

Η Δανάη Μπάρκα προτείνει το ιδανικό καλοκαιρινό look.

danai_barka Instagram @danai_barka

Το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο cool εποχές για πολλούς λόγους. Η διάθεση αλλάζει, οι βόλτες στην πόλη πολλαπλασιάζονται και η ανυπομονησία για τις διακοπές μεγαλώνει. Όσον αφορά στο στιλ μας, αυτό μοιάζει να είναι μία πιο εύκολη διαδικασία, αφού δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε κομψές. Αρκεί να προσθέσουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα κάποια χρήσιμα items, όπως αυτό που πρότεινει η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Πάμε Δανάη" μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα crop top με puff sleeves και floral μοτίβο, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα τζιν παντελόνι και flat σανδάλια. Το look της είναι άκρως καλοκαιρινό και πολύ κομψό. Κάπως έτσι, η Δανάη Μπάρκα μάς προτείνει και τον τρόπο για να είμαστε κομψές στην καθημερινότητα, την περίοδο του καλοκαιριού.

Shopping Tip: Εάν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, προτείνουμε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με crop tops, είτε μονόχρωμα είτε εμπριμέ, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με σορτς, τζιν ή ακόμα και ψηλόμεσες παντελόνες. Έτσι, το καθημερινό ντύσιμο θα γίνει μία πιο εύκολη και fun διαδικασία.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Get the Look

Βαμβακερή μπλούζα με βολανάκι H&M

Μπλούζα με σφηκοφωλιά H&M

Μπλούζα με κουμπιά επάνω και δαντελένιο τελείωμα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ