Follow us

10 looks για να πάρεις ιδέες για τις συναυλίες του καλοκαιριού

Η περίοδος των συναυλιών έχει ξεκινήσει

5 looks για να πάρεις ιδέες για τις συναυλίες του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Πέρα από τις παραλίες, τα cocktail στο ηλιοβασίλεμα και τις βόλτες σε σοκάκια, το καλοκαίρι πέρα από τις διακοπές μας σε ένα νησί μπορεί να κρύβει πολλές στιγμές στην πόλη στις οποίες καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις. Το νούμερο ένα πιο καλοκαιρινό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην πόλη (ή και στις διακοπές σου αν σου δοθεί η ευκαιρία) κατά τη θερινή περίοδο, είναι να δώσεις το παρών στις συναυλίες που ταιριάζουν στα ακούσματα σου και θα σε γεμίσουν με αυτή την μαγική ''συναυλιακή'' ενέργεια.

Όπως οπουδήποτε αλλού, έτσι και σε μία συναυλία, αυτό που θα επιλέξουμε να φορέσουμε θα παίξει άμεσο ρόλο στο πως θα περάσουμε, καθώς το σύνολο μας επηρεάζει το πως αισθανόμαστε με τον εαυτό μας και την εμφάνιση μας, κάτι που επηρεάζει τη διάθεση μας και κατά συνέπεια τη γενικότερη αίσθηση της εκάστοτε περίστασης. Κάθε ξεχωριστό event έχει και ένα ξεχωριστό (άτυπο) dress code, έτσι και οι συναυλίες. Είναι η περίσταση στην οποία θέλουμε να αισθανόμαστε άνετες, αέρινες αλλά και cool, ένας συνδυασμός που μπορεί να φαίνεται περίπλοκος, με τα κομμάτια όμως που απαρτίζουν μία θερινή γκαρνταρόμπα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι μπορεί να φαντάζεσαι.

Οι πιο cool και αέρινες εμφανίσεις για τις συναυλίες

Μία easy going και ασφαλής επιλογή είναι να φορέσεις ένα αέρινο boho φόρεμα. Ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια είναι must have σε όποιο σύνολο και να επιλέξεις. Συνδύασε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι flat σανδάλια ή sneakers.



Επέλεξε μία μίνι φούστα σε λινό ύφασμα και συνδύασε τη με T-shirt ή tank top.


Αντί για φούστα μπορείς να φορέσεις ένα σορτς ή ζιπ κιλότ. Για ένα ακόμα πιο επίκαιρο σύνολό μπορείς ως top να φορέσεις ένα γιλέκο.


Ένα αέρινο twin set είναι πάντα μία καλή επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση.


Blue jeans, white shirt. Το απόλυτο go to σύνολο που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε οποιαδήποτε casual καλοκαιρινή περίσταση.


Για ένα cool και επίκαιρο look φόρεσε μία wide leg λινή παντελόνα και συνδύασε το με denim top. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία το απαιτεί, το denim jacket σου είναι το ιδανικό πανωφόρι.


Φόρεσε ένα ψηλόμεσο σορτς με ένα ιδιαίτερο ή στραπλες top.


Φόρεσε την πιο άνετη παντελόνα σου με ένα crop top για ένα άνετο casual chic look.



Ένα maxi φόρεμα θα σου χαρίσει στιλ και άνεση. Συνδύασε το με flat σανδάλια ή sneakers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ