Follow us

Η Βάσια Κωσταρά προτείνει πώς να φορέσεις το μαγιό σου σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη

Το επίκαιρο και stylish look της Βάσιας Κωσταρά.

Η Βάσια Κωσταρά προτείνει πως να φορέσεις το μαγιό σου σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη Instagram@vassia_kostara

Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι αλλά και ανάλαφρα καλοκαιρινά σύνολα συνήθως μας φανταζόμαστε στα σοκάκια ενός νησιού ή στις παραλίες του. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ένας πιθανός λόγος που η φαντασία μας στερεύει κάθε φορά που θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ευφάνταστο look για εμφάνιση μας στην πόλη. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας όπως και η ίδια η πόλη μπορεί να μην μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε τα πιο ανάλαφρα και καλοκαιρινά outfits μας, αν όμως πρώτα δημιουργήσουμε ένα καλοκαιρινό look, συμπεριλαμβάνοντας τις ανάγκες και τον παλμό της πόλης, τότε σίγουρα η καλοκαιρινή μας διάθεση θα ακολουθήσει ευκολότερα.

Και ενώ κάθε μέρα είναι που καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό look, συνήθως οι βραδινές εμφανίσεις μας είναι αυτές που μας προβληματίζουν περισσότερο. Για τις βραδινές εμφανίσεις μας στην πόλη φυσικά και μπορούμε να στραφούμε στις ασφαλείς και "σίγουρες" επιλογές μας, όπως ένα φόρεμα που μας κολακεύει, την αγαπημένη μας wide leg παντελόνα και ένα tank ή crop top ή ένα stylish twin set. Οι επιλογές σου μπορεί να είναι πολλές και ποικίλες, εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε να φορέσεις και στην καθημερινότητα σου τα πιο stylish καλοκαιρινά σύνολα για να φέρεις εσύ το καλοκαίρι στη διάθεση σου. Την έμπνευση για ένα απόλυτα καλοκαιρινό όπως και επίκαιρο σύνολο για μια βραδινή εμφάνιση στην πόλη, μας την έδωσε η Βάσια Κωσταρά.

Η Βάσια Κωσταρά, σε βραδινή έξοδο της στη νότια πλευρά της Αθήνας, επέλεξε να φορέσει μια ψηλόμεση maxi στενή φούστα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε με μαύρο bikini top με 3D flowers. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο clutch bag και vintage σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνιση της

Για ένα look σαν της Βάσιας Κωσταρά στην βραδινή σου έξοδο επέλεξε ένα bikini top με 3D flowers και συνδύασε το με μια maxi φούστα και flat πέδιλα. Για μια εμφάνιση στην πόλη το μαύρο χρώμα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να εξισορροπήσεις τον καλοκαιρινό αέρα του look. Για ένα αντίστοιχο σύνολο στις διακοπές σου, φυσικά το λευκό ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα επιλέξεις ταιριάζει απόλυτα στο "dress code" του νησιού.

Stylish σύνολα για τις βραδινές εμφανίσεις σου στην πόλη




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ