Follow us

Bralettes for summer | Τα πιο stylish bralettes που μπορείς να φορέσεις ως tops

Μπορεί να είναι στην κατηγορία των εσωρούχων όμως είναι φτιαγμένα για να φαίνονται

Bralettes for summer | Τα πιο stylish items που μπορείς να φορέσεις ως outerwear Splash News / Ideal Images

Εάν αναζητάς κάτι περισσότερο εναλλακτικό από το κλασικό σουτιέν, τότε σίγουρα έχεις ακουστά τα άνετα και επίκαιρα bralettes. Τα ανάλαφρα και πολύ άνετα bralettes, κάθε σεζόν γίνονται ακόμα πιο δημοφιλή σε γυναίκες με όλα τα μεγέθη στήθους ενώ κάθε χρονιά βλέπουμε να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις καθημερινές εμφανίσεις μας. Ενώ είναι ιδανικά για τις ημέρες όπου η άνεση είναι προτεραιότητα, είναι επίσης ένα fashion statement με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις stylish και sexy εμφανίσεις.

Συχνά συνηθίζουμε να κρύβουμε το σουτιέν κάτω από τα ρούχα μας, κάτι όμως που δεν ισχύει με τα bralettes. Κέρδισαν τη δημοφιλία τους όταν fashion it girls τα προτίμησαν για να δημιουργήσουν ξέγνοιαστα boho looks σε μουσικά φεστιβάλ έως ότου καθιερώθηκαν στο streetwear style. Αναμφίβολα, το styling για να εντάξεις ένα bralette στο σύνολο σου καλό θα ήταν να είναι προσεγμένο, έτσι ώστε να πετύχεις το επιθυμητό fashion statement αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να φανεί σαν στιλιστικό faux pas.

Οι τρόποι για να εντάξεις στιλιστικά ένα bralette ως top είναι ποικίλοι, μένει να επιλέξεις ποιος ταιριάζει στο δικό σου στιλ και αισθητική. Για μία ήπια ένταξη του look στην γκαρνταρόμπα σου μπορείς να το φορέσεις κάτω από ένα sheer top ή να επιλέξεις ένα top από το οποίο είτε θα φαίνονται οι ιδιαίτερες τιράντες του bralette σου είτε θα είναι V neck cut, φανερώνοντας το σχέδιο του ή ένα μέρος της δαντέλας του.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς, stylish τρόπους να φορέσεις ένα bralette και να δημιουργήσεις ένα glam look είναι αναμφίβολα με ένα oversized blazer, ενώ όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει ένα fancy πουκάμισο πρόκειται να ολοκληρώσει το ίδιο επάξια την εμφάνιση σου.



Παρακάτω ανακαλύψαμε τα πιο glam και κομψά bralettes για να ξεχωρίσεις στις βραδινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Σουτιέν τριγωνάκι δαντέλα, Calvin Klein

Bralette Nikki, Hunkemoller

Smart deco bustier, Triumph

Σουτιέν Bra Top Στράπλες Country Pointelle, Tezenis

Bralette, Yamamay

Sloggi Zero Feel Lace 2.0 Bralette, Sloggi

Τριγωνικό Σουτιέν από Δαντέλα Lara, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ