Follow us

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε τα flat σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σύνολα

Τα πασπαρτού σανδάλια που θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε τα flat σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σύνολα Instagram@dutchesss_

Χωρίς αμφιβολία όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας είναι ξεχωριστά καθώς με αυτά δημιουργούμε τα πιο ενδιαφέροντα και stylish looks στις εμφανίσεις μας. Ένα όμως από τα κομμάτια που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα είναι τα παπούτσια τα οποία θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε τα καλοκαιρινά μας σύνολα. Εάν φροντίζεις το ντύσιμο σου να είναι προσεγμένο, τότε χωρίς αμφιβολία θα γνωρίζεις ότι το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να απογειώσει το σύνολο σου ενώ ένα ζευγάρι που δεν ταιριάζει μπορεί να υποβαθμίσει όλο το σύνολο σου.

Φυσικά, πολλά είναι τα ζευγάρια που μας τραβάνε την προσοχή και τα εντάσσουμε στη συλλογή μας με σκοπό να αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας όποτε τα επιλέγουμε. Εξίσου όμως, ίσως και λίγο περισσότερο, σημαντικά είναι τα παπούτσια που επιλέγουμε να σετάρουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, τόσο λόγω του ότι τα φοράμε πολύ συχνότερα όσο και το ότι επιθυμούμε να καλύπτουν περισσότερες ανάγκες μας, όπως αυτή για άνεση αλλά για ένα ζευγάρι όπου θα συνδυάζεται εύκολα όπως και επιτυχώς με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Για τις ημέρες της καθημερινότητας, πολλά είναι τα παπούτσια τα οποία θα μπορούσαν να είναι στιλιστικός σου σύμμαχος, όμως κανένα everyday ζευγάρι δεν θα καταφέρει να έχει την στιλιστική αξία που έχει ένα ζευγάρι flat σανδάλια gladiator. Τα gladiator σανδάλια, έχουν αποδείξει τη διαχρονική και στιλιστική αξία τους στις θερινές μας εμφανίσεις, κερδίζοντας έτσι επάξια τον τίτλο του ''staple'' υποδήματος της γκαρνταρόμπας μας. Μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με φορέματα, φούστες σε όλα τα μήκη, ζιπ κιλότ, denim παντελόνια, σορτς, twin sets, jumpsuits αλλά και με οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της καλοκαιρινής σου συλλογής.

Ένα πολύ κομψό ζευγάρι gladiator σανδάλια με ένα ιδιαίτερο twist, επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα Νομικού. Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα twin set σε μπεζ απόχρωση το οποίο αποτελούταν από mini φούστα και off shoulder top ενώ το look της ολοκλήρωσε ιδανικά με μαύρα gladiator σανδάλια με χρυσή λεπτομέρεια του brand Envie Shoes.

Δες την εμφάνιση της


Τα σανδάλια από την Envie Shoes

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε τα flat σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σύνολα
Flat σανδάλια, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ