Follow us

5 ανάλαφρα looks για να αντιμετωπίσεις με στιλ τη ζέστη του καλοκαιριού

Πώς θα ντυθείς κομψά ακόμα και στις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

street style Splash News / Ideal Image

Θα συμφωνήσουμε πως όσο κι αν αγαπάμε το καλοκαίρι, μαζί με τις διακοπές που φέρνει μαζί του, η υψηλή θερμοκρασία που χαρακτηρίζει την εν λόγω εποχή, μας δημιουργεί μία έξτρα δυσκολία όσον αφορά στο ντύσιμό μας. Χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που είναι σε υφάσματα και αποχρώσεις που δημιουργούν ένα δροσερό αποτέλεσμα. Δηλαδή;

Διαβάστε Επίσης

Οι ιδανικές αποχρώσεις

Εξίσου σημαντικό είναι να προτιμήσεις ρούχα σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μπεζ και φυσικά να αφήσεις στη ντουλάπα τα ρούχα σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το μαύρο, αφού αυτά εγκλωβίζουν τις ακτίνες του ήλιου και κάνουν την αίσθηση της ζέστης να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Τα υφάσματα του καλοκαιριού

Η βασική μέριμνά σου για αυτές τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού πρέπει να είναι τα ρούχα σε ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα. Υφές όπως το λινό, το μετάξι και το βαμβάκι είναι ιδανικές για την πολλή ζέστη, αφού είναι άκρως απορροφητικές, επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει, ενώ παράλληλα έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα combos που μπορούμε να δημιουργήσουμε ώστε να ντυθούμε σύμφωνα με το στιλ μας και ταυτόχρονα νιώθουμε άνετα στη ζέστη. Ευτυχώς για όλες μας, οι fashion influencers δημοσιεύουν συχνά στο Instagram φωτογραφίες από τα looks τους, ώστε να εμπνευστούμε. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας.

#1 Λινό twin set

#2 T-shirt, maxi φούστα και σανδάλια

#3 Αέρινο maxi φόρεμα

#4 Λευκό φόρεμα και σανδάλια

#5 Top και λινό αέρινο σορτς

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ