Follow us

Σε αυτό το brand θα ανακαλύψεις τα stylish παπούτσια που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι

Ιδανικά για να σου χαρίζουν άνεση και στιλ.

MissBloom TEAM
Courtesy of Zaxy

Κάθε καλοκαίρι επιλέγουμε να επενδύσουμε σε όλα τα κομμάτια τα οποία χρειαζόμαστε και θα ανανεώσουν το στιλ και την ψυχολογία μας. Και τα παπούτσια δεν αποτελούν εξαίρεση. Τα παπούτσια τα οποία κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης μας είναι εκείνα τα οποία μας προσφέρουν άνεση, στιλ όπως και ευελιξία στο να μπορούν να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Όπως γνωρίζει καλά η κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, το σωστό ζευγάρι παπούτσια θα απογειώσει το look της.

Σε αυτό το brand θα ανακαλύψεις τα stylish παπούτσια που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι
Courtesy of Zaxy
Courtesy of Zaxy


Και φέτος το καλοκαίρι η Zaxy φιλοξενεί τη συλλογή παπουτσιών που θα εντυπωσιάσει τις fashionistas με τα stylish σχέδιά της και την άνετη εφαρμογή τους. Στη νέα καλοκαιρινή collection της Zaxy, θα βρεις πέδιλα και σανδάλια τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όσο και σε εντυπωσιακά έντονα χρώματα. Στις ίδιες trendy αποχρώσεις θα ανακαλύψεις σαγιονάρες και mules φτιαγμένες από καινοτόμα υλικά και πολλή φαντασία, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα την καλοκαιρινή collection της Zaxy.

Courtesy of Zaxy
Courtesy of Zaxy


Οι καθαρές γραμμές, το minimal ύφος όπως και οι λαμπερές υφές κυριαρχούν στη συλλογή, καθιστώντας το κάθε ζευγάρι ιδανικό για να αναβαθμίσει κάθε day to day όπως και βραδινό look σου. Ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε το πόσο ιδανικά θα ταιριάζουν με τα σύνολα που θα επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου στις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά και εξορμήσεις.

Courtesy of Zaxy
Courtesy of Zaxy


Συνδύασε τα άνετα και stylish ζευγάρια της Zaxy με τα αέρινα φορέματα και φούστες σου, με τις wide leg παντελόνες σου όπως και με τα αγαπημένα σου denim παντελόνια, φούστες και σορτς, ανανεώνοντας τις εμφανίσεις σου σε κάθε πιθανή περίσταση. Φυσικά, τα Zaxy είναι ιδανικά και για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Επέλεξε να ολοκληρώσεις το beach wear look σου με ένα ζευγάρι σε έντονη απόχρωση για να εντυπωσιάσεις.

Courtesy of Zaxy


Ελαφριά στο πόδι και ανάλαφρα στο περπάτημα θα τα βρεις σε dopamine boost χρώματα όπως και σε χρώματα της πούδρας και του μαύρου, τα οποία πρωτοστατούν και συνδυάζονται εύκολα με όλη την χρωματική παλέτα που μπορεί να εμπεριέχει η γκαρνταρόμπα σου.

Courtesy of Zaxy
Courtesy of Zaxy

Αναζητήστε τη συλλογή Ζaxy από τη Βραζιλία, τη χώρα της χαράς και του κεφιού και ξεχωρίστε με το νεανικό σας στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες

www.adamsshoes.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ