Follow us

Παυλίνα Βουλγαράκη | Τα 5 ενημερωμένα summer looks της που θέλουμε να αντιγράψουμε

Τα κομψά και stylish looks της Παυλίνας που αξίζει να αντιγράψεις

Παυλίνα Βουλγαράκη | Τα 5 summer looks της που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram@pavlina_voulgaraki

Οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα, πολύ συχνά αναζητούμε έμπνευση και φρέσκες ιδέες για το στιλ μας από γυναίκες που θαυμάζουμε το γούστο και την αισθητική τους. Αναμφίβολα στο στιλ του καλοκαιριού επιθυμούμε να αισθανόμαστε απόλυτα το summer vibe με τα κομμάτια που επιλέγουμε, γι'αυτό και για έμπνευση και για ιδέες ανανέωσης του στιλ και της γκαρνταρόμπας μας απευθυνόμαστε σε γυναίκες που μας κάνουν να αισθανόμαστε αυτή ακριβώς τη θερινή ενέργεια.

Διαβάστε Επίσης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που μας εμπνέει με aesthetic επιλογές είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της έντεχνης και της εναλλακτικής pop σκηνής, πέρα από το ταλέντο που διαθέτει στην στιχουργία και στην ερμηνεία, διαθέτει και ταλέντο στο styling, κάτι που προκύπτει από την αισθητική της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα κομψά και ενημερωμένα looks της Παυλίνας Βουλγαράκη που θέλουμε να αντιγράψουμε φέτος το καλοκαίρι.

Επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις και συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή εμφάνιση ή με ένα ζευγάρι flat σανδάλια. Εάν η θερμοκρασία το απαιτείμ ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα denim jacket.


Ακολούθησε την τάση του quiet luxury και επέλεξε ένα twin set σε μπεζ απόχρωση. Μία wide leg παντελόνα με μία ασορτί μακριά πουκαμίσα θα δώσουν στην εμφάνιση σου στιλ αλλά και το αέρινο στοιχείο που αναζητάς.


Επέλεξε fancy twin sets για stylish και ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Προτίμησε ένα ιδιαίτερο χρώμα για μία statement εμφάνιση σαν της Παυλίνας Βουλγαράκη.


Επέλεξε τον safe και κομψό τρόπο για να εντάξεις την τάση του lime στην γκαρνταρόμπα σου φορώντας ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα στους τόνους του lime για μία ενημερωμένη και stylish εμφάνιση.


Για ένα κομψό day to night look, φόρεσε ένα ανάλαφρο πουκάμισο και συνδύασε το με μία ψηλόμεση mini φούστα. Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου είτε με flat σανδάλια είτε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ