Follow us

Τα αέρινα φορέματα που είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές σου

Τα φορέματα που θα σου δώσουν στο 100% το island vibe που επιθυμείς

MissBloom TEAM
Τα αέρινα φορέματα που είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές σου Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα μπορούμε να σκεφτούμε μία μεγάλη λίστα με όλα αυτά που μας αρέσουν στο καλοκαίρι και μία ακόμη μεγαλύτερη με όλα αυτά που μας αρέσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Πέρα από τις βουτιές σε καταγάλανα νερά και βόλτες σε πλακόστρωτα σοκάκια, αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι το ξέγνοιαστο vibe που με ευκολία μπορούμε να αισθανθούμε το καλοκαίρι και περισσότερο στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Για να μπορούμε να αποπνέουμε αυτή την ξεγνοιασιά απαραίτητο είναι να την αισθανθούμε, και ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά με fashion items που θα επιλέξουμε για τις εμφανίσεις μας. Ανάλαφρα υφάσματα, άνετες γραμμές και αέρινα σχέδια είναι αυτά τα οποία θα μας χαρίσουν το cool summer breeze, αυτό το αίσθημα που όταν περπατάς τα ρούχα σου ανεμίζουν απαλά υπενθυμίζοντας μας μία από τις ομορφιές της θερινής περιόδου.

Για να είσαι άνετη, χωρίς να ανησυχείς για το styling των ρούχων σου, όπως και για να είσαι απόλυτα αέρινη, τα φορέματα είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις. Maxi ή midi, ένα φόρεμα σε αέρινη γραμμή θα μπορείς να το φορέσεις τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνεις δροσερά και ανέμελα τις βόλτες σου όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις για να συνδυάσεις άνεση με στιλ.

Παρακάτω τα πιο αέρινα φορέματα που μπορείς να διαλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Maxi φόρεμα, Mango

Μακρύ κρεπ φόρεμα με τιράντες, Bershka

Φόρεμα πράσινο εμπριμέ, Helmi

Maxi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Pink Woman

Φόρεμα σε γραμμή Α από σύμμεικτο μοντάλ, H&M

Φόρεμα από ποπλίνα με πιέτες, Stradivarius

Σεμιζιέ φόρεμα με διάτρητα κεντήματα, Zara

Φόρεμα μακρύ με cut out Pink, ALE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ