Follow us

5 λόγοι που θα σε πείσουν να αγοράσεις ένα λευκό μαγιό πριν τις διακοπές

Τα πιο εντυπωσιακά λευκά μαγιό του φετινού καλοκαιριού.

magio iStock

Υπάρχει μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία στον κόσμο της μόδας που αφορά ρούχα και αξεσουάρ που παραμένουν αναλλοίωτα στην επικαιρότητα από τις εκάστοτε τάσεις. Όσον αφορά στο καλοκαιρινό στιλ, το λευκό μαγιό είναι δίχως αμφιβολία ένα από αυτά. Διαχρονικό και πολύ κομψό, το λευκό μπικίνι και ολόσωμο μαγιό αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή κάθε γυναίκας. Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις ένα λευκό μαγιό στη συλλογή σου, οι παρακάτω λόγοι θα σε πείσουν να αποκτήσεις ένα πριν φύγεις για διακοπές.

Είναι διαχρονικό

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, ωστόσο το λευκό μαγιό παραμένει σταθερά στη λίστα με τα staples του καλοκαιριού, αφού το λευκό χρώμα είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου στιλ, σωματότυπου και ηλικίας.

Loading...

Ταιριάζει με τα πάντα

Εάν έχεις προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών σου πολύχρωμα καφτάνια, φούστες παρεό σε έντονα εμπριμέ μοτίβα και φορέματα σε χαρούμενα χρώματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις κάποια και ένα λευκό μαγιό, το οποίο ταιριάζει αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

Μπορείς να κάνεις mix and match

Είναι μία τάση που εμφανίστηκε πριν χρόνια, ωστόσο ακόμα και σήμερα μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Εάν έχεις στη συλλογή σου πολύχρωμα ή εμπριμέ μπικίνι μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με το λευκό μαγιό σου. Να συνδυάσεις δηλαδή ένα λευκό μπικίνι τοπ με ένα εμπριμέ bottom και το αντίθετο. Έτσι είναι σίγουρο πως δεν θα βαρεθείς ποτέ τα μαγιό σου.

Θα το φορέσεις και ως τοπ

Αυτό το tip αφορά κυρίως τα ολόσωμα μαγιό. Ένα λευκό ολόσωμο μπορεί να πάρει άνετα τη θέση του τοπ στα σύνολα σου στο νησί. Κάπως έτσι γλιτώνεις χώρο στη βαλίτσα και μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερους συνδυασμούς στα σύνολά σου.

Loading...

Θα αναδείξει το μαύρισμα σου

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι σε λευκό χρώμα είναι πως θα τονίσει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται.

Editor's Picks

Τρικίνι ασύμμετρο με καρφίτσα Oysho

Σουτιέν Μπουστάκι Crystal Buckle Tezenis

Ψηλόμεσο Σλιπ Μπικίνι Crystal Buckle Tezenis

Ολόσωμο Μαγιό με Βαθύ Ντεκολτέ Cairo Calzedonia

Bikini top Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ